Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

Nie czytałam Bravo Girl

a szkoda :lach:

kiedyś słyszałem o dziewczynie, która zwróciła się do redakcji z problemem

"Szanowna Redakcjo, na kolanie zrobiła mi się ostatnio taka gula

czy możliwe, że jest to ciąża pozamaciczna ?...." :-o

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli 100 % antykoncepcja i o taka w temacie chodzi a nie jakies 97 % i do tego naturalna.

Teraz to chyba przesadziłeś, zwłaszcza że w ankiecie jest taka odpowiedź. Jest też odpowiedź "inna- jaka?". Znowu sie kłania "tylko moje słuszne". To jakaś plaga.Ja nie widzę w ankiecie pytania o 100%- ową metodę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu sie kłania "tylko moje słuszne". To jakaś plaga.

No kłania Ci się, kłania. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieto, nie jest moim zamiarem naskakiwanie na kogokolwiek, ale wybacz... jeśli podajesz absurdalny argument pt. ciąża w basenie... to aż palce świerzbią. Nie czytałam Bravo Girl - więc wyluzuj z tekstami o basenie, jacuzzi, itp.

Justynka 16 lat, Wąchock Dolny

Droga Redakcjo Bravo Girl!

W waszym comiesiecznym kąciku porad o antykoncepcji chciałam spytać o nurtujące moją osobę pytania.

A mianowicie,mam chłopaka starszego od siebie o 3 lata,który jest mocno napalony na mnie,że nie powiem bardzooo.

Często przebywamy razem,całujemy się,dotykamy,pieścimy w wannie za stodołą,a on zmusza mnie pocierania i brania w usta jego prącia.

Słyszałam od koleżanek,że jak biorę chłopakowi w usta,to też mogę zajść w ciąże chyba,że ma naciągniętą prezerwatywę.

Mojemu Mietkowi,często się on ślini i od samego patrzenia jestem wystrachana,bo przez skóre podobno też można zajść?

Proszę o odpowiedź.

Justynka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 19 Sierpnia 2013 - 23:42, napisał(a):Mila Kolezanko !Z wypiekami na twarzy przeczytalem Twoj post. Nie wiedzialem , ze przy tak ogromnym temperamencie o jakim piszesz istnieje skuteczna metoda antykoncepcyjna.Tym bardziej , ze wystarczy tylko zawzietosc i rozwaga jak piszesz. Czy mogla bys nam wszystkim zdradzic swoja tajemnice i dokladnie opisac co sie kryje za tymi pojeciami.A moze wystarczy tylko rozwaga jako srodek antykoncepcyjny ale bez zawzietosci ?Jak wiadomo w ciążę zachodzi się tylko przez penetrację( i wytrysk no dobrze i preejakulat) pochwy:) teraz chyba rozumiesz? ;)Nie będę nikomu kto nie chce słuchać tylko kpić z moich przekonań i metod, udzielać lekcji z biologii.Medycyna chińska opierająca się między innymi na analizie wydzielin, jest najbardziej uważaną na świecie. Radzi sobie najlepiej ze wszystkich mozliwych i to już od 3 tysięcy lat.Ja nie muszę Was do niej przekonywać, To mówi samo przez się.

Kolezanka Kobieta ma racje : TO MOWI SAMO PRZEZ SIE

Chiny to najbardziej ludny kraj świata, zamieszkiwany przez ponad 1,3mld obywateli ( co stanowi ponad 20% całej populacji, a więc co piąty mieszkaniec globu.

A wiec dalej do dziela , przegonimy Chiny wg metody Szanownej Kolezanki.

Pod Jej sztandarem i duchowym przywodztwem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TO MOWI SAMO PRZEZ SIE

To by musiało być jakieś perpetum mobile, napędzane przez SIĘ. Już to sobie wyobrażam jak się rozpędza i nie jest w stanie wyhamować bo SIĘ coraz bardziej pobudza i łechce to na początku a to z kolei generuje parę i inne energie które napędzają SIĘ. W efekcie, SIĘ się nie zamyka MÓWI mówi non stop w dodatku samo przez SIĘ, przekazując nadwyżki energii do SIĘ poprzez SAMO przekaźnik. Mógłby to być nawet sam kadłub i głowa lub tylko głowa osadzona na sprężynie, która nigdy nie przestaje mówić i gibie się na tylnej szybie samochodu. Knebluje się SIĘ gdy się chce spokoju a ono skneblowane mówi nadal rzeczy dla ucha niezrozumiałe bo stłumione, a gdy się chce SIĘ posłuchać to się knebel wyciąga. Chciałbym takie SIĘ mieć, posłuchałbym czasami.

Nie zrozum mnie Jans źle i Ty Kobieto, która konwersujesz tu z Jansem. Mnie naprawdę w tym momencie zafascynował efekt perpetum mobile i ja tu nie chciałem nikogo obrazić tą głową na sprężynie i kadłubkiem tylko. Ja tu tylko żartowałem sącząc poranny zgniło- gorzki napój zwany kawą.

A wiec dalej do dzieła , przegonimy Chiny

Nie ma takiej potrzeby zająłem się już tym za Was. W panelu Administracyjnym mam bardzo dużo "DENIED ATTEMPTS" z tego ludnego kraju, którego obywateli tutaj po prostu nie wpuszczam. Nie mam nic przeciwko skośnookim chińczykom oraz ich metodach antykoncepcji (myślę że wyludniacz w postaci bomby atomowej który rozpuściłby w powietrzu jakieś 37 milionów obywateli) to byłaby tylko cząstka, maleńka cząstka chińczyków stanowiących całą ludność Polską. Maleńka cząstka, która od nowa się rozmnoży. Więc po co w ogóle zapobiegać ciąży, skoro i tak wszyscy niebawem będziemy chińczykami. O, już mi się robią oczy skośne!

A która antykoncepcja jest dobra? Skuteczna. A która jest skuteczna? No jak to która. Skuteczna. Wybierz sobie jedną ze skutecznych metod antykoncepcji i ją stosuj. Chcesz dziecka? Nie stosuj :D jakie to proste :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A która antykoncepcja jest dobra? Skuteczna. A która jest skuteczna?

Moja antykoncepcja jest skuteczna, skuteczna i jeszcze raz skuteczna

Dołączona grafika

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Medycyna chińska opierająca się między innymi na analizie wydzielin, jest najbardziej uważaną na świecie. Radzi sobie najlepiej ze wszystkich mozliwych i to już od 3 tysięcy lat.Ja nie muszę Was do niej przekonywać, To mówi samo przez się.Kolezanka Kobieta ma racje : TO MOWI SAMO PRZEZ SIEChiny to najbardziej ludny kraj świata, zamieszkiwany przez ponad 1,3mld obywateli ( co stanowi ponad 20% całej populacji, a więc co piąty mieszkaniec globu.A wiec dalej do dziela , przegonimy Chiny wg metody Szanownej Kolezanki.Pod Jej sztandarem i duchowym przywodztwem.

Mam nadzieje , ze moja ironiczna wypowiedz zostala wlasciwie zrozumiana przez Czytelniczki i Czytelnikow tego szacownego forum i nikt nigdy nie przylaczy sie do skompromitowanej tzw. Chinskiej metody proponowanej przez Kolezanke.

Jak powszechnie wiadomo ta metoda Billingsow czyli badania "wydzielin" jak to okresla Kolezanka , czy tez raczej badania tylko sluzu a nie wszystkich wydzielin kobiety

nie zapewnia skutecznej antykoncepcji.

Nasza dyskusja dotyczaca skutecznosci antykoncepcji i poswieconej jej roznych metod jest jak najbardziej zgodna z duchem Ankiety oraz merytoryczna.

Nie da sie oddzielic metod od ich skutecznosci. Niestety nie wszyscy o tym pamietaja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, dyskusja, jak miło popatrzeć :)

Metody chińskie, naturalne, mechaniczne mniej lub bardziej ;)

Dla każdego coś miłego.

Niewątpliwym atutem doustnej antykoncepcji hormonalnej jest co półroczna wizyta u gina, żaden dobry lekarz z tą specjalizacją nie przepisze więcej opakowań niż sześć za jednym razem. Stąd niejako "wymuszenie" kolejnej wizyty, a co za tym idzie zbadania podwozia. Ze statystyk wynika, że tylko co trzecia Polka chodzi do ginekologa raz w roku, niektóre jeszcze rzadziej, bo po co jeśli "nic się nie dzieje".  Ja dwa razy w roku jestem przebadana wszerz i wzdłuż, a nawet w poprzek :lach: , cyto, biocenoza, usg i jeszcze cycki wymaca :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...