Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

od czterech lat stosuję i przy naszym obopulnym naprawdę dużym temperamencie od czterech lat jest skuteczna. Wystarczy zawziętość i rozwaga:)

Dobrze powiedziane przy waszym obopólnym temperamencie jest skuteczna :oki:

Daleko nie muszę szukać bo mam w rodzinie osobę która tak samo korzysta z domowej antykoncepcji i pochwalę się, że przez 23 lata nie zaszła w ciąże :aua:

Córka mojego rozważnego kolegi już do szkoły chodzi.

Kolega jednak nie był rozważny skoro tak wyszło :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, był. Ale jest coś takiego jak preejakulat - miał pecha, bo planował rozstanie, a tu wpadka! 

A że kobieta nie zachodzi wcale nie musi być kwestią rozwagi mężczyzny. Mało to się słyszy o parach, które po kilkanaście lat, bezskutecznie, starają się o dziecko?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouzo, bo to kobieta ma byc rozwazna nie facet. To ona chyba wie co się dzieje z jej ciałem.

Aniulek masz na myśli, ze przy małym temperamencie sie to sprawdza? Nie wiem o co Ci chodzi w tym poście.

Prawa natury są najbardziej przewidywalną rzeczą na tym świecie. Trzeba tylko mieć ochotę, czas i upór żeby je poznać i wykorzystać. Taka moja zasada. Nie musi sie nikt ze mną zgadzać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, ciotka, dni płodne i można zdechnąć z nudów (seksualnie). No ale co kto lubi. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 19 Sierpnia 2013 - 16:20, napisał(a):8. Wszystkie domowe metody antykoncepcyjne sa nieskuteczne.No popatrzcie, jaki znawca. Miły Kolego, od czterech lat stosuję i przy naszym obopulnym naprawdę dużym temperamencie od czterech lat jest skuteczna. Wystarczy zawziętość i rozwaga:)

Mila Kolezanko  !

Z wypiekami na twarzy przeczytalem Twoj post. Nie wiedzialem , ze przy tak ogromnym temperamencie o jakim piszesz istnieje skuteczna metoda antykoncepcyjna.Tym bardziej , ze wystarczy tylko zawzietosc i rozwaga jak piszesz. Czy mogla bys nam wszystkim zdradzic swoja tajemnice i dokladnie opisac co sie kryje za tymi pojeciami.A moze wystarczy tylko rozwaga jako srodek antykoncepcyjny ale bez zawzietosci ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mila Kolezanko  !

Z wypiekami na twarzy przeczytalem Twoj post. Nie wiedzialem , ze przy tak ogromnym temperamencie o jakim piszesz istnieje skuteczna metoda antykoncepcyjna.Tym bardziej , ze wystarczy tylko zawzietosc i rozwaga jak piszesz. Czy mogla bys nam wszystkim zdradzic swoja tajemnice i dokladnie opisac co sie kryje za tymi pojeciami.A moze wystarczy tylko rozwaga jako srodek antykoncepcyjny ale bez zawzietosci ?

Jak wiadomo w ciążę zachodzi się tylko przez penetrację( i wytrysk no dobrze i preejakulat) pochwy:) teraz chyba rozumiesz? ;)

Nie będę nikomu kto nie chce słuchać tylko kpić z moich przekonań i metod, udzielać lekcji z biologii.

Medycyna chińska opierająca się między innymi na analizie wydzielin, jest najbardziej uważaną na świecie. Radzi sobie najlepiej ze wszystkich mozliwych i to już od 3 tysięcy lat. 

Ja nie muszę Was do niej przekonywać, To mówi samo przez się.

Jasne, ciotka, dni płodne i można zdechnąć z nudów (seksualnie). No ale co kto lubi. ;)

penetracja tylko pochwy to jest nuda! ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, chyba z tymi lekcjami biologii to kiepsko było. ;) Przeniesienie spermy, nawet niewielkiej ilości, do pochwy również może zakończyć się ciążą. Takie "niepokalane" poczęcie, które przytrafiło się niejednej (nie)szczęśliwej posiadaczce błony dziewiczej. 

No ale nie ma ryzyka - nie ma zabawy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Plemniki w takim środowisku szybko giną. Porównanie jak dupy do wazonu. Niemniej poraża mnie Twoja beztroska. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...