Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

Jans, dnia 20 Sierpnia 2013 - 12:28, napisał(a):dlatego kobieta nigdy nie bedzie musiala mu placic alimentow.

Nie doczytalas kontekstu  ...... za urodzenie przez niego dziecka.

Z mojego tekstu wynika wyraznie biologiczna nierownosc plci i wynikajace z tego konsekwencje .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HmmMyślałam, ze rozmawiamy tu o tym kto co stosuje, a nie która metoda jest najskuteczniejsza ;)

Ankieta ma byc merytoryczna i dotyczyc roznych metod antykoncepcyjnych.

Moja tabela wymienia takie metody oraz dodatkowo podaje ich skutecznosc.

Jesli nie jestes zainteresowana skutecznoscia zapobiegania ciazy to po prostu nie zwracaj uwagi na ten fragment.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieto, nie jest moim zamiarem naskakiwanie na kogokolwiek, ale wybacz... jeśli podajesz absurdalny argument pt. ciąża w basenie... to aż palce świerzbią. ;) Nie czytałam Bravo Girl - więc wyluzuj z tekstami o basenie, jacuzzi, itp.

A w kwestii przeniesienia plemników - może powiem jaśniej, bo chyba nie zrozumiałaś. Wystarczy, że facet będzie miał ejakulację i np. palcami przyniesie nawet niewielką ilość spermy do pochwy i już sprawa się może rypnąć. I nie mów mi, że to bzdura, nieodpowiednie środowisko i inne takie, bo gdyby tak było, to niemożliwa byłaby sztuczna inseminacja i in vitro. To samo ze spermą wyciekającą z odbytu, która bardzo łatwo może dostać się do pochwy, np. kiedy kobieta myje się po zbliżeniu.

Wybacz, ale powyższe wiedziałam już chyba w trzeciej klasie podstawówki. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z racji wtórnej bezpłodności mam tą radośc, że moja pani mogła usunąc spirale i bawimy sie zawsze do końca i na żywo :), czyli bez zbednych ubranek z wytryskiem gdzie chcemy:).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z racji wtórnej bezpłodności mam tą radośc, że moja pani mogła usunąc spirale i bawimy sie zawsze do końca i na żywo :), czyli bez zbednych ubranek z wytryskiem gdzie chcemy:).

Czyli 100 % antykoncepcja i o taka w temacie chodzi a nie jakies 97 % i do tego naturalna.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ile przyjemności..... :), rzec można : przyjemne z pożytecznym :))))

W calosci popieram i gratuluje . Dobry przyklad. A inni niech strzelaja z gumek :bomb:

skorionik33szczecin  -  nie jestes sam , jest takich wiecej ktorzy sie w pelni ciesza zyciem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

calkowicie sie zgadzam z opinia , ze najlepszym sposobem na brak zajcia jest wyjscie , w ktorym to mezczyzna zapobiegnie raz na zawsze mozliwosci zaplodnienia

Panowie ! slowa naszej forumowej Hrabiny obliguja do dzialania ! Tasaki w dlon !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 20 Sierpnia 2013 - 22:10, napisał(a):Panowie ! slowa naszej forumowej Hrabiny obliguja do dzialania ! Tasaki w dlon ! :lach: :lach:nie tasak mialam na uwadze , a lekarski skalpel czy jakies inne chirurgiczne narzedzie :)

No to odetchnelismy z ulga .Wersja light jest juz duzo lepsza  .Dzieki za uratowanie .Niezapomnimy tego nigdy !

Skalpel to jednak nie tasak.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w związku zdecydowanie najwygodniejsze są metody hormonalne, choć niestety często skutkiem ubocznym jest spadek libido.

nie ma tego problemu przy prezerwatywie, ale to znów mniej wygodnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...