Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

prezerwatywa, 

no i oczywiście na kalendarz też patrzę, ale nie zdarzyło mi się, żebym z tego powodu nie mógł czy co :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i oczywiście na kalendarz też patrzę

a ja myślałem że kochankowie to bardziej na zegarek spoglądają :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O_o to teraz trzeba będzie uważać bo powstał komitet analizujacy zdania pod katem wnoszenia czegoś do dyskusji. Jeśli nie będzie wnosić to ilcia będzie o karę wołać.

A przypomnieć ci mój temat o zlocie w Krakowie? Zdaje sie ze ty tez wpisalas tam swoje zdanie nie mające na celu umówienia sie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja dziewczyny wracam do tematu :redevil:

Otóż ja zawsze używam prezerwatywy mam bardzo dużą kolekcję, w paski, kropki, kwadraciki rąby no i przede wszystkim różnorodność kolorów nawet są z haftem richelieu :indians: :indians:

A muszę się pochwalić, że wszystkie sama wykonałam własnoręcznie :lach: :lach: :lach: :lach:  na szydełku, na drutach no i wyszywając haft :lach: :lach: :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przypomnieć ci mój temat o zlocie w Krakowie?

A przypomnieć ci, iż zakaz off topu zaczął obowiązywać po wspomnianym "zlocie" w Krakowie?

To ja dziewczyny wracam do tematu

Aniulek, jak najbardziej wróciłaś do tematu i ja również w związku z tematem powiem: dawaj foty tych własnoróbek :P:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako instancja od której odwołania nie ma, oraz szef KATPKWCDD, czyli Komitetu Analizowania Treści Pod Kątem Wnoszenia Czegoś Do Dyskusji, STWIERDZAM TU pewne odstępstwa od normy :D I upraszam wszystkich, aby powrócili do rozmów w temacie czym to jest antykoncepcja. Jednocześnie STWIERDZAM że szydełkowane majtki z wełnianym ciuliczkiem, mogą być środkiem zaradczym, antykoncepcyjnym :D

Z poważaniem,

Sem

;)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakiś czas stosowałam tabletki, ale przerzuciłam się na coś znacznie wygodniejszego, mianowicie hormonalny pierścień dopochwowy NuvaRing. Sama zakładam, przez 3 tygodnie nawet nie pamiętam, że go mam i później tydzień przerwy. Jestem bardzo zadowolona :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta, dnia 27 Czerwca 2013 - 21:24, napisał(a):Nazwa glupkowata ale nie czepiajmy sie;) właściwie można by sie tu doszukać błędu logicznego i przeanalizowac co obejmuje definicja antykoncepcji,ale po co:) wszyscy wiedza o co chodzi.

W takim razie, bardzo proszę szefa KATPKWCDD o wydanie orzeczenia (jeśli chce mu się takimi pierdołami zajmować, ale co po niektórzy lubią i robią zamieszanie wokół) czy powyżesze zdanie jest temacie antykoncepcji czy nie. 

Zwłaszcza, ze autorka miała na celu wyeliminownie właśnie niepotrzebnych "wycieczek" i zaznaczyła, aby nie czepiać się różnych aspektów(co znaczy to a co tamto), tylko odpowiadanie na pytanie zawarte w ankiecie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stwierdzam że: powinnyście się napić razem wódki. I nic więcej nie będę stwierdzał. Wolałbym żeby temat był o antykoncepcji a nie wałkowaniem tego czy i jak się ktoś w nim wyraził.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak formalnie kalendarzyk metodą antykoncepcji nie jest. Jest powstrzymaniem się od współżycia w dni płodne. Antykoncepcja uniemożliwia, a może raczej minimalizuje, ryzyko zajścia w ciążę w dowolnym dniu cyklu kobiety, IMHO. No bo tak na chłopski rozum - czy celibat też można byłoby nazwać antykoncepcją?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...