Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

Z obecną partnerką stosowaliśmy przez długi czas prezerwatywy. Wg mnie to najlepsze rozwiązanie na początek, w fazie gdy ludzie się poznają. Taką mam zasadę i nawet gdy Kobieta bierze tabletki to z początku z mojej strony nie ma odstępstwa od tej reguły. Obecnie tabletki znacznie ułatwiają nam życie. Szklanka wody mineralnej oczywiście leży obok w razie czego :) Ostatnio jednak w te upały pijemy wodę litrami, więc o wpadkę raczej się nie martwimy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie z nowo poznana partnerka prezerwatywa jest nieodzowna. Nie zdarzyło mi sie odstepstwo od tej reguły.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze wszystkich dostepnych środków - środek dupy będzie chyba najbardziej ekologicznym

karna grupa na tydzień.

Uprzedzałem że będę karał za rozwalanie tematów we flagowych działach i spełnię każdą ze swoich zapowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Mam pytanie do ankiety: co to jest kalendarzyk małżeński?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do ankiety: co to jest kalendarzyk małżeński?

Nie chodziłeś na przygotowania do ślubu kościelnego??

PS. Swoją drogą super sprawa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Nie chodziłeś na przygotowania do ślubu kościelnego??

PS. Swoją drogą super sprawa :)

No właśnie dlatego pytam, bo nie spotkałem się z takim nazewnictwem nic nie wnoszącym do tej naturalnej metody zapobiegania ciąży.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kalendarzyk m. to nic innego jak obserwacje i liczenie, czyli metody naturalne. Unikanie współżycia w dni plodne. Nazwa glupkowata ale nie czepiajmy sie;) właściwie można by sie tu doszukać błędu logicznego i przeanalizowac co obejmuje definicja antykoncepcji,ale po co:) wszyscy wiedza o co chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tom_33

Z tym unikaniem wspułrzycia w dni płodne to tak nie do końca da się zrealizować, bo wtedy największa ochota. Ale mimo wszystko narazie stosunek w dni płodne bez kończenia w pohwie nie spowodował niespodzianek. No ale oczywiście seks z kochankiem w tym okresie bez zabezpieczenia to zbyt duże ryzyko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...