Skocz do zawartości
illa

Antykoncepcja

Antykoncepcja  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy stosujesz antykoncepcję?

2. 2. Jeśli stosujesz, jest to:

• Prezerwatywa
    • Antykoncepcja hormonalna (tabsy, plastry)
    • spirala wewnątrzmaciczna
    • kalendarzyk małżeński
    • inna, jaka?
    • szklanka zimnej wody zamiast ;)
    • stosunek przerywany

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam, dyskusja wyłącznie merytoryczna, bez OT'ów i wątków religijnych ;)

Pytanie nie tylko do Pań, wszak Mężowie/Partnerzy często mają wiedzę co do stosowania antykoncepcji (bądź nie) przez ich Panie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od lat stosuję spirale wewnątrzmaciczną. Nie mam pamięci do tabletek i na pewno poległa bym. Zmiana co pięć lat i spokój. Nie narzekam, nie mam żadnych dolegliwości czy też skutków ubocznych z powodu jej stosowania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Żeby nie było OT ( ;) ) - tak stosujemy tablety :)

Zapraszam, dyskusja wyłącznie merytoryczna, bez OT'ów i wątków religijnych ;)

Łeeee.... To dla kogo w takim razie będzie dyskusja? Dla lekarzy i farmaceutów? :-P
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łabur, nie kuś losu :lach:

Wracając do tematu, jak pamięcią sięgam łykałam tabletki przeciw dzieciom ;) za wyjątkiem kiedy pokusiło mnie na spiralkę, której mój organizm tolerować nie chciał oraz plastrów, spod których bez przerwy wyłaził klej, do którego z kolei wszystko się lepiło, bleee.

Od paru lat wierna jestem asubteli :) Skutków ubocznych brak, poza jednym :P

Chyba muszę dodać jeszcze jedną opcję, choć bardzo niepewną i ryzykowną ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze wszystkich dostepnych środków - środek dupy będzie chyba najbardziej ekologicznym :redevil:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skutków ubocznych brak, poza jednym :P

M: mianowicie? Ciekaw jestem niezmiernie.......... Wstyd się przyznać ale nazwy naszych tabletek nie znam mimo, że nie raz, nie dwa stałem po receptę na nie w kolejce pań do ginekologa :facepalm: ......... a te ich spojrzenia..... :lach: - historie jak najbardziej prawdziwe :).Plastry fakt, skuteczne ale ten klej i wsio się czepia i wygląda nieładnie :).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stosuję tabletki, tyle ze juz sama nie wiem po co teraz :lach:

Bo tak czy inaczej z kims obcym byłaby dodatkowo prezerwatywa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli sex z osobami trzecimi to prezerwatywa zaś Ja nie stosuje żadnej antykoncepcji ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako kochanek oczywiście prezerwatywa... I nie ma tu dla mnie dyskusji, zwłaszcza jak sie dobrze nie znamy. I z tym tez moze być dobra zabawa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak jak Asia mam spirale.

Plus kondom ( zazwyczaj , ale nie jest to regula :P ).

Chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie stosuje kalendarzyka lub st. przerywanego w cuckoldzie ....?!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...