Skocz do zawartości
Vegetka

Kto Jest Kim?

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że niezależnie od tego kim się jest w związku - Hotką, Kochankiem czy Rogaczem - najważniejsze, żeby nie być egoistą, wtedy każdej ze stron będzie miło i przyjemnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że niezależnie od tego kim się jest w związku - Hotką, Kochankiem czy Rogaczem - najważniejsze, żeby nie być egoistą, wtedy każdej ze stron będzie miło i przyjemnie.

Dokładnie tak :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki dylemat.

Ja mam charakter rogacza. Skąd się to bierze. Według mnie stąd, że chcę, żeby moja żona była zadowolona pod każdym względem i... szczęśliwa. Jesteśmy małżeństwem dobrych... lat i wiem co w niej drzemie... Czy rogacz to znaczy ktoś gorszy? Wg mnie nie! To właśnie ktoś, kto potrafi czerpać przyjemność z przyjemności tej drugiej osoby. To facet, który robi wszystko, by jego kobieta była spełniona pod każdym względem. A ogier? Ogier to często zadufany w sobie snob, który stara się samemu sobie udowodnić jaki jest dobry w łóżku. Właśnie sobie, a niestety nie Hotce... dlatego tak trudno znaleźć kochanka dla żony. Kompleksy i jeszcze raz kompleksy. Rogacze! Jesteście najlepszymi na świecie mężami, bo rozumiecie potrzeby waszych żon... i swoje.

Wracając do tematycznego pytania.

Tak naprawdę mąż-rogacz jest 100% facetem, a ogier po prostu urozmaica i wprowadza powiew czegoś nowego do pożycia małżeńskiego...

Muszę się z tobą zgodzić ... w 99% :P jak sam napisałeś  "Czy rogacz to znaczy ktoś gorszy?" uważam , że nie, ale podsumowałeś że rogacz to 100% facet .... to znaczy, że ja nim nie jestem w 100% ... jestem czymś gorszym od Ciebie ?

Przeczytaj jeszcze raz swój fragment o kompleksach :) czy on nie dotyczy także ciebie :P

A podsumowując .... jesteście najlepszymi na świecie mężami :) i tego nie neguję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nie zgodzę.Hotka wcale nie jest najważniejsza.Najważniejsze jest, żeby wszyscy byli w takim układzie zadowoleni.Łatwe to nie jest, ale jak już się uda - jest cudownie!

Moj tez nie pozwala mi siebie nazywac rogaczem :)Ginger ma racje- dlaczego akurat hotka mialaby byc osoba ktora czerpie najwiecej ...?Wszystkie osoby z ukladu powinny byc usatysfakcjonowane.

Zgadzam się z powyższym. Nie wiem też skąd się wzięło w Autorze przekonanie że Rogacz miałby być kimś "gorszym". Nikt na tym Forum, takim wartościom nie hołduje.

Tak naprawdę mąż-rogacz jest 100% facetem, a ogier po prostu urozmaica i wprowadza powiew czegoś nowego do pożycia małżeńskiego

A gdzie w tym jest dylemat? Kto jest kim? Rogacz to Rogacz, Hot Wife to Hot Wife a Kochanek to Kochanek. Nie ulega chyba wątpliwości że po to jest "najmowany" aby urozmaicić życie Wam i SOBIE TEŻ przy okazji.

Mimo, że my tu w większości wiemy, o co chodzi, to jednak w naszej podświadomości bardzo mocno jest zakorzenione pejoratywne skojarzenie z określeniem: rogacz, czyli z facetem, którego żona robi na szaro.

Myślę że to nie nasz kłopot. MY TU WIEMY jaka jest rola Rogacza, WIEMY że to cuckold, zdrada kontrolowana. Rogacz to po angielsku właśnie "Cuckold". Zazwyczaj gdy ktoś pisze blade teksty piosenek, to je pisze i śpiewa po angielsku, bo lepiej brzmi come to me babe niż chodź do mnie kochanie. Myślę że nazwa od dawna stosowana określająca u nas "cuckolda" nie będzie przeszkadzała tym którzy są dumni ze swoich "rogów", piszą, fantazjują o sposobach, przeżywają historie prawdziwe i doskonale wiedzą o tym z czym to się wszystko je. Jestem przekonany, że gdybym zmienił nazwę grupy z Rogacz na Cuckold, to nagle przestałaby ta nazwa przeszkadzać tym, którym przeszkadza. A znaczy DOKŁADNIE TO SAMO. Ale zajebiście bo po angielsku, co nie?

Rogacze! Jesteście najlepszymi na świecie mężami, bo rozumiecie potrzeby waszych żon... i swoje.

Kochankowie! Jesteście najlepszymi na świecie Kochankami, bo pozwalacie Rogaczom i Hot Wife, spełniać ich łóżkowe fantazje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co doszukiwać się w takim postępowaniu gorszych i lepszych osób?

W stereotypowym postrzeganiu określenia Rogacz na pewno może on być postrzegany jako gorszy, bo żona bije go po rogach, nie mówiąc mu o tym, a robi tak bo on jej pewnie nie zaspokaja i mu nie ufa, bo przecież mu o tym nie mówi...

Tutaj Rogacz to właśnie ktoś lepszy, bo zna swoją kobietę, rozumie ją, potrafi spełnić jej oczekiwania i zaspokoić potrzeby.

Mnie też nie podnieca sam fakt, że moja kobieta mnie zdradza, tylko fakt, że ona jest zadowolona ;)

To samo tyczy się kochanków. Nie podnieca mnie sam fakt stukania czyjejś panny, tylko fakt że daję przyjemność kobiecie kogoś innego, przez co i ona i on są zadowoleni.

Czysty hedonizm ;)

Oczywiście można się pobawić w role, gdzie chodzi właśnie o suche bzykanie, poniżenie, ale to już są dodatkowe role i akty w tym przedstawieniu ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też nie podnieca sam fakt, że moja kobieta mnie zdradza, tylko fakt, że ona jest zadowolona ;)

M: lepiej ująć tego nie można. Krótko, rzeczowo :)  Dołączona grafika

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że mój post wywołał dyskusję :->

Wytłumaczę skąd wziął się ten post.

Ano... jakieś tam doświadczenie...

Mówi się, że krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje... i... tak jest u ludzi.

Według mnie zdecydowana większość Rogaczy jest świadoma swoich potrzeb, potrzeb partnerki, a także swoich niedoskonałości...

I znowu według mnie zdecydowana większość tzw. ogierów ma o sobie Bóg wie jakie mniemanie, jakimi to oni są wspaniałymi kochankami, a kobiety powinny klękać na ich widok i... umiejętności, nie mówiąc już o ich przyrodzeniach.

Wiele razy, naprawdę wiele, spotkałem facetów, którzy są zdecydowani na cuckold już w tej chwili. Chwila mija i zdecydownie również mija. Większość tzw. "kochanków" to napaleńcy, którzy po prostu chcą się wyżyć i na tym się kończy. Kiedy dochodzi do konkretów... wymiękają. Przy okazji rozmowy na necie trzepną sobie i dosyć...

Takie jest moje zdanie. Nie dotyczy ono wszystkich ogierów, ale tylko tych o skłonnościach narcystycznych, a ich jest niestety wielu.

Pozdrawiam prawdziwych Ogierów, prawdziwych...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę to pretensjonalnie brzmi. "Większość Kochanków to". Pamiętaj też że to jest forum dyskusyjne a nie portal randkowy. Tutaj tak zwani "fantaści" są traktowani z należytym szacunkiem i dla nich to jest również miejsce. Wielu z Was, Rogaczy, to tacy sami fantaści niestety. Udajecie pary a jesteście samotni, zakładacie konta o odmiennych preferencjach, sami nie wiecie kim jesteście, na co w ogóle jesteście zdecydowani a na co nie. I ja też nie mówię o wszystkich, dodatkowo szanuję Wasze wybory i mentalne zmiany nawet jeśli zmieniacie się z Rogaczy w Kochanków. Temu służy system preferencji by każdy mógł ubrać się w nową "skórę".

Taka rada- Umawiaj się z ludźmi sprawdzonymi, po to mamy systemy tutaj autoryzacji aby na nich polegać a nie narzekać i wieszać psy na dzieciakach którzy się zarejestrowali na forum i dopisali do grupy "Kochanek". Nadal nie rozumiem na czym polega Twój dylemat prócz tego że opowiadasz zapewne o swoich niepowodzeniach. Pytasz jak tych niepowodzeń uniknąć? O co własciwie pytasz, bo "kto jest kim" chyba jest wiadomo od 2007 roku, kiedy powstało to forum. Chcesz pozdrowić "realnych" Ogierów? Dziękuję w imieniu tej grupy. Zainteresuj się "Rangami Specjalnymi" Użytkowników, nie będziesz miał takich kłopotów z wyborem właściwej osoby. Temat to nic nowego, średnio co kilka miesięcy kolejny rozgoryczony zakłada taki temat i myli pojęcia portalu randkowego z dyskusyjnym forum.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nie zgodzę. Hotka wcale nie jest najważniejsza.Najważniejsze jest, żeby wszyscy byli w takim układzie zadowoleni. Łatwe to nie jest, ale jak już się uda - jest cudownie! PS. Mój mąż też nie znosi określenia rogacz. Mimo, że my tu w większości wiemy, o co chodzi, to jednak w naszej podświadomości bardzo mocno jest zakorzenione pejoratywne skojarzenie z określeniem: rogacz, czyli z facetem, którego żona robi na szaro.A niestety takich nie brakuje. :(

O tak zgodzę sie z tobą Ginger :) wszyscy powinni czerpać z sexu satysfakcję a Rogacz myśle ,ze także czerpie z tego niesamowita satysfakcję patrząc na swą Hotke w ramionach innego ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Jesli jakis kochanek sadzi inaczej wg mnie powinien pozegnac sie z tym forum..

Uważaj bo jeszcze zobaczymy masowe zawieszanie kont...

A tak na poważnie to są ludzie i parapety... jak wszędzie zresztą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...