Skocz do zawartości
Vegetka

Kto Jest Kim?

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli jakis kochanek sadzi inaczej wg mnie powinien pozegnac sie z tym forum...

ja sądzę inaczej.I co? Bowiem uważam podobnie jak inni że:  

A ja się nie zgodzę.Hotka wcale nie jest najważniejsza.Najważniejsze jest, żeby wszyscy byli w takim układzie zadowoleni.Łatwe to nie jest, ale jak już się uda - jest cudownie!

dlaczego akurat hotka mialaby byc osoba ktora czerpie najwiecej ...?Wszystkie osoby z ukladu powinny byc usatysfakcjonowane.

i jestem Kochankiem. Mam się pożegnać z forum? :aua:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

i jestem Kochankiem. Mam się pożegnać z forum? :aua:

Sem abdykujesz? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

ciekawy wątek , jak już ktoś napisał to stereotyp określać rogacza w ujęciu negatywnym, no ale niestety tak jest i pewnie stąd takie odczucia czemu się nie dziwie. Jesteśmy tu na tym forum w swoim gronie i klimacie każdy wie o co chodzi, ale zapewniam was że większość społeczeństwa patrzy na to zupełnie inaczej nie bójmy się tu użyć stwierdzenia negatywnie. Prawie nikt z mojego otoczenia nie wie jakie są moje preferencje o fantazjach nie wspomnę, a dlaczego bo uważają to za nie normalne, niemoralne etc. Biorąc na logikę mam super fantastycznego męża którego bardzo kocham to czego jeszcze więcej chcieć czego tu szukam? jednak ja zawsze byłam taka, kiedyś spotkałam się nawet z określeniem i to od mojej przyjaciółki, że jestem nieczuła i bezwzględna w stosunku do innego mojego partnera że jak ja mogę umawiać się z facetem innym a potem jeszcze o tym opowiadać ,ale co ja poradzę, że sprawia mi to przyjemność :-) Faktem jest, że rogacze to naprawdę wielcy faceci którzy bezgranicznie kochają swoje żony , jednak jak ktoś też stwierdził w takim układzie ideałem jest iż czerpią z tego dwie strony. Pamiętajmy jednak, że i kochanek w tym układzie musi spełnić swoje zadanie :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajmy jednak, że i kochanek w tym układzie musi spełnić swoje zadanie :-)

Musi  "stanąć" :lach: na wysokości zadania  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...