Skocz do zawartości
hw_owner

Cuckold W Obie Strony

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się jak wygląda u Was kwestia cuckoldu. Czy jeśli Pani/Pan zdradza za zgodą męża/żony to czy ta druga strona trwa w wierności czy także ma przyzwolenie na skoki w bok? Czy są związki gdzie obie strony aktywnie uprawiają zk? Nie chodzi mi tu o żadne grupy preferencji typu rogacz to rogacz a bull to bull - jak to wygląda w praktyce z perspektywy Waszej alkowy.

U nas teorytycznie ja mam przyzwolenie, ale jakoś nie korzystam (przynajmniej do tej pory). I zastanawiam się jakie są tego przyczyny. Wydaje mi się, że gdybym miał kogoś, wyczyny mojej żony przestały by tak ekscytować, faktem też pozostaje, że nie robię nic żeby kogoś do tego wyrka zaciągnąć żeby - jak mawiał klasyk - "sakwę jej przetrzepać" :D

Zapraszam do dyskusji!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U Nas Pani ma Pełne Prawo do Wszystkiego a Pies...Cóz Moze co najwyzej przygotowac kochanka ,Lub Moze co najwyzej popatrzec i posprzatac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynalismy od tego, ze zdradzalam ku uciesze meza, spotykajac sie sama z kochankiem.

Potem przyszedl czas na trojkat mmk, ja , maz plus kochanek.

Potem byl swing, my I inna para.

Udalo sie poskromic moja zazdrosc.

Od tamtego momentu zaczelam namawiac meza, zeby tez sie zabawil beze mnie.

Pierwszy raz przezywalam strasznie :)

Potem juz nie az tak bardzo.

Do wszystkiego dochodzilismy stopniowo.

Gdyby maz odrazu chcial aby zk byla obustronna, nie zgodzilabym sie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze przyznam, że po cichu liczyłem na zabranie głosu m.in. przez Ciebie Alice jako naszej mentorki :) Zapraszam też inne równie aktywne Hoteczki do wypowiedzenia się i nie tylko Hoteczki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...