Skocz do zawartości
saadam28

Ogiery I Kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

witam. jestem "normalnym" 29latkiem,naleze raczej do kolegow zajmujacych sie zonami, partnerkami. Zauwazam malo wypowiedzi ogierow,wiec chcialbym poruszyc temat z od 2 strony. nie jestem murzynem z reklamy old spice i nie mam 50cm bata, nie wygladam na pudzianowskiego, a jednak nie narzekam na zainteresowanie kobiet. Sa to zawzyczaj mezatki i smialo mozna nazwac je hot wife i hot mum. 

Chcialbym sie dowiedziec jak polujecie na ogierow i jakie warunki mezczyna musi spelniac wasz "ogier",kotki? wiem ze sa na tym forum specjalisci tematu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to chyba nie myslisz ze Kochanek musi mieć "bata" 50 cm ?

Nawet zwyczajny chłopak, facet za którym "laski nie szaleją na ulicy" może nieziemsko pociagać.

Pozatym tematy podobne już były, więc twe przechwałki są chyba zbędne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie chwale sie bo nie mam potrzeby. jestem tu od nie dawna i nie zauwazylem takich tematow, poszukam dalej w starszych. poprostu zawsze kobiety sa dla mnie zagatka ktora chcialem troche odkodowac ale pewnie co osoba to inny gust i potrzeby. nie ma jakiegos stereotypu kochanka np polski tulipan:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam Cię ze nie ma żadnego stereotypu.

Jednej kobiecie może sie podobać Kochanek a`la Pudzianowski a innej szczupły 170cm.

Nie ma reguły.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A myslalem ze wedlug powiedzenia: na kazda kobiete jest sposob. co o tym sadzicie. jak wiadomo faceci to zawsze wzrokowcy i co 3s mysla o sexie:) a kobiety sa rozne nieraz po rozmowie wszystko sie zmienia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam 50cm bata

M: I bardzo dobrze, bo to dla zdrowia pań niebezpieczne :lach: .....
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. jak wiadomo faceci to zawsze wzrokowcy i co 3s mysla o sexie:)

hm...ja nie myślę o seksie co 3 sekundy....

nie jestem facetem....?  :shock:

:lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm...ja nie myślę o seksie co 3 sekundy....

nie jestem facetem....?  :shock:

:lach:

M: Jak nie masz "bata 50cm" to nie, kur.... ja też nie :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Jak nie masz "bata 50cm" to nie, kur.... ja też nie :(

mojego to chyba ledwie widać....  :redevil: 

no nic musimy się pogodzić i zająć się tym męskim zajęciem, które pozostało....Dołączona grafika

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale rozwaliliscie koledze temat :D

Serio- ja nie skreslam pana natychmiast jesli nie jest w moim typie ( chodzi mi o wyglad).

Nie raz trafil mi sie dziki sex z panem, ktory opetal mnie swoja osobowoscia, tym czyms w spojrzeniu , sposobem bycia.

Czyli co.....

starac sie oczarowac, zdobyc, traktujac mnie jak milion dolcow ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...