Skocz do zawartości
Pete8

Żonka Dla Dwóch

Jak przekonać Żonkę do realizacji fantazji  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zaaranżować coś bez jej wiedzy?

• Tak i po prostu zabawić się
    • Tak, ale poinformować ją, że jest zrobiona ustawka, zawsze można się wycofać
    • Nie, wspólnie coś zaaranżować, gdy Żona będzie gotowa

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to mój pierwszy post, mimo, że od dłuższego czasu tu zaglądam.

Jak większość forumowiczów, mam różne fantazje, czasem ostrzejsze, czasem lżejsze, ale zawsze kręcą się wokół mojej atrakcyjnej Żony. Nasze życie w sypialni jest udane, lubimy się bawić, czasem nasze zabawy wychodzą poza sypialnię/mieszkanie, ale dotychczas ta zabawa, mimo, że fajna, to z mojego punktu widzenia nie do końca spełniona. Moja Żonka potrafi i lubi być uległa. Podczas zabaw udajemy, że z jakichś powodów jest ode mnie uzależniona (np. finansowo, lub jestem jej szefem/kochankiem, lub jest szantażowana, bo coś ma na sumieniu itp, itd) i ma robić co od niej oczekuję. Np. ma pójść ze mną do dyskoteki w krótkiej spódniczce nie mając na sobie majtek, ma rozchylać nóżki, aby inni faceci mogli podziwiać jej wygoloną i wilgotną cipkę. Albo innym razem miała pójść ze mną do restauracji mając prześwitującą koszulkę, a pod spodem gołe piersi. Fajne, podniecające, tym bardziej, że Żonka oczywiście oponuje, wstydzi się, mówi, że nie chce i jak ją znam to po troszę tak rzeczywiście jest. Niemniej jednak czegoś, a właściwie kogoś brakuje, bo moje fantazje związane są tym, że moja Żona miałaby być obracana także przez innego faceta, albo dwóch. Są oni anonimowi, często jednym z nich jestem ja, trochę to może dziwne, ale tak po prostu mam. Żoneczka jest do pełnej dyspozycji na końcu, ale do happy endu prowadzą różne scenariusze. A to spotykamy się w dyskotece/pubie, po kilku drinkach, każdy jest rozochocony, tym bardziej, że Żona nie ma bielizny i mam(y) do niej łatwy dostęp. Pokazuję mu, że można ją pomacać, włożyć jej palec, a ona trzyma lekko rozchylone nogi. Zachęcam go, aby sprawdził jaka jest mokra, co robi i następnie wsadza jej palec do oblizania. Jest to zwykle punkt zwrotny, gdyż od tego momentu hamulce puszczają i pozwalamy sobie na dużo więcej. Tańczymy z nią oboje lub pojedyńczo, obserwuję jak moja Żona jest totalnie wymacana po cipce, piersiach, tyłku, a ona poddaje się temu wszystkiemu bez słowa sprzeciwu. Po jakimś czasie ulatniamy się we trójkę do naszego mieszkania lub pokoju hotelowego, aby dokończyć to co jest oczywiste do dokończenia na takim poziomie podniecenia. Fantazjując bardziej skupiam się na drodze prowadzącej do finału niż na samym finale, bo taka gradacja napięcia jest bardzo podniecająca, gdy pokonuje się kolejne bariery i robi się coraz to bardziej wyuzdane rzeczy.

Rozmawiam z Żoną o tych fantazjach, ją też podniecają, wydaje mi się, że przy sprzyjających okolicznościach weszłaby w to, ale nie mam pewności, bo opiera się i mówi, że nie, że jak to tak z innym i takie tam. Ostatnio stwierdziła, że podniecałby ją raczej starszy od nas gość. My mamy po 40 lat i mieszkamy w dużym mieście w Północnej Polsce.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tańczymy z nią oboje lub pojedyńczo, obserwuję jak moja Żona jest totalnie wymacana po cipce, piersiach, tyłku, a ona poddaje się temu wszystkiemu bez słowa sprzeciwu. Po jakimś czasie ulatniamy się we trójkę do naszego mieszkania lub pokoju hotelowego,

To jest to też tak mam!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i my też tak mamy.....

Ale niestety od tych fantazji droga do realizacji daleka, mimo że sie taka nie wydaje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo podobają mi się wasze fantazje - taka wspólna impreza super. kiedyś poznałem bardzo fajną parkę ze śląska - ludzie na poziomie i bardzo atrakcyjni, a hotka - doskonałość nic więcej nie napiszę bo mogą sobie tego nie życzyć. Kontakt się urwał bo im pasowały tylko weekendy a ja nie mogłem się zorganizować. byłem kiedyś w delegacji nad morzem pełno ludzi i parka na przeciwna ławce jakby do okola nikogo nie było powiem wam że z tej swojej ławki nie mogłem wstać jeszcze pół godziny po tym jak oni się zmyli ;-) chyba się starzeję na maksa. życie samo napisze wam scenariusz jeszcze bardziej szalony może....;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam piszesz, że gradacja napięcia jest podniecająca. I to podzielam. Dlaczego więc nie zaczniesz od drobnych kroków. Na początek, myślałeś o seksie, w miejscu gdzie ktoś mógłby was zauważyć-np przymierzalnia?, albo gdy jesteście w towarzystwie pokazać samemu seksualna wartość żony i w pewnym momencie, przez lekkie perwersyjne zachowania w stosunku do niej, publicznie dotykać, całować ją itp? Mały krok, ale gradacyjnie można dużo więcej osiągnąć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...