Skocz do zawartości
pawel1969

Zasada Marchewki

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim rozpocznę nową życiową przygodę, fajnie byłoby się przekonać jak reaguję na flirty mojej wybranki. Marzy mi się, żeby namówić ją na szczucie facetów. Już ją widzę w wyobraźni otoczoną przez napalonych kolesi, gdzie by nie poszła. Flirt, drobne prośby, drobne dowody wdzięczności, ocieranie piersiami, wyjścia do kina i pubu, setki sms 'ów. Koledzy odprowadzający ją do pracy rano i do domu wieczorem. Gdzie się nie pojawimy w miejscu publicznym, natychmiast spotyka znajomych, którzy bezczelnie ją przy mnie adorują.

Na przykład wraca po pracy przyprowadzając trzech kolegów. Jest wesoło. - Kochanie chłopcy pomoga mi uczyć się do prawa jazdy. Zrób nam kawy i postaraj się nie przeszkadzać. Zamykają się w sypialni, gdzie stłoczeni przy komputerze często ocierają się niby przypadkiem o jej piersi. Chłopaki widzą w którą stronę to zmierza i podłapują ją za piersi lub tyłek, ale ona studzi ich zapały zostawiając światełko nadziei w tunelu. Gdy wychodzą opowiada mi że łapali ją za cycki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wifescrew

wiesz ciekawa sytuacja :) niby nic z tego ale nie na pewno. Koledzy nic nie mieli ale mają nadzieję że może następnym razem. Nazwałbym to też otwartą furtką zarówno dla nich, dla niej jak i dla Ciebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomek86

Ale zastanów się jak oni cierpią :) chcą, blisko jest a nie mogą :)

To jest nieludzkie takie kuszenie :cicho:  a w domu prece ręczne:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, cierpią. Ale z czasem podkręcamy tempo. Koledzy przychodzą uczyć moją żonę. Przynoszę im drinki a żona prosi, żebym im nie przeszkadzał. Gdy zostają sami, chłopaki rozpoczynają podchody do niej, ale ona nie pozwala się dotykać. Tym razem jednak tak jak ustaliliśmy wcześniej wyciąga ich ptaki ze spodni i zaspokaja każdego ręką. Podglądam przez dziurkę od klucza. Żona rozwiązuje zadanie, a jej nauczyciel próbuje ją łapać za pierś. Ona go karci, każąc skupić się na nauce, ale jednocześnie widzę jak rytmicznie powoli pieści ręką jego członek wystający z rozporka. W końcu gościu się spuszcza a żona oblizuje paluszki i bierze się za drugiego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomek86

oj ciekawe szkolenie :) hmm ciekawe jaie będą zajęcia praktyczne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do prawa jazdy trzeba dobrze się przygotować. Zajęcia praktyczne jeszcze Was czekają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...