Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy Można Fantazjować I Zachować To Dla Siebie?

Rekomendowane odpowiedzi

Boję się swoich fantazji. Ale pragnę by moja kobietę brało na imprezie trzech facetów w naszej sypialni. Ale przed tym ją dotykali, całowali, lizali, wsadzali ręce w jej stanik i spodnie, przy naszych znajomych a jednocześnie przez cały ten czas mnie poniżali czy nawet przy tym publicznie spoliczkowali. Generalnie to moja fantazja tylko i jak się z moja kocham i o tym fantazjuje to dostaje seksualnych supermocy, że ona też przez to miewa orgazmy. Problem w tym że o tych fantazjach jej nie mówię. Czy według was to nie fair w związku?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazjami można się dzielić, ale nie jest to obowiązek. Każdy ma swoją strefę prywatności, o której najbliższa nawet osoba nie musi wiedzieć, jeśli chodzi o fantazje.

A dlaczego nie chcesz jej powiedzieć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem duzo na ten temat, bo jestem tylko Kochankiem jednak sie wypowiem. Czy nie uwazasz ze wiedza znajomych o tym i ponizanie Ciebie nie wplynie na to ze ja tez beda ponizac? Jezeli chodzi o znajomych w tej samej "dzidzinie" zabaw, no  to nie widze problemu.

(sam sie tym zaciekawilem, wiec prosze mi tutaj nie wjezdzac jako ze sam sie tylko nad tym zastanawiam..)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz, niechcący ugryzłeś dosyć poważny temat :D

Czy wolno, czy nie wolno? Jak Ty możesz się w ogóle nad tym zastanawiać? To Twój wybór. Sprawiasz że Twoja partnerka szczytuje i jest Wam dobrze w tym stanie OBOJGU? To po co masz to zmieniać. PO CO zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje i się sprawdza? Czy wiesz, jak wiele niewypowiedzianych fantazji tkwi w naszych głowach? Czy Twoja kobieta W OGÓLE wie, że Ty jesteś "cuckold"? Kiedykolwiek o tym słyszała? Bo jeśli nie, to wchodzisz w teren grząski. Bo jeśli nie, to w momencie gdy zrobisz coming out przy niej, to Ci może dać w twarz i powiedzieć "czy to wszystko co mi dałeś to te chore fantazje"? Wiesz, one dla nas NIE SĄ chore. Ale jak to będzie z nią, tego się dowiesz, gdy powiesz. Jeśli czujesz że natężenie ekstazy łóżkowej to równa pochyła w dół, jeśli to już nie wystarcza, jeśli CZUJESZ że nie wywołasz absolutnego zaskoczenia i masz powody by myśleć że to ją jeszcze bardziej podkręci (ona wie, że Ty wiesz że Ona wie) to spróbuj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...