Skocz do zawartości
Zouza

Seks A Stres

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie niby nie bardzo mi się chce, ale jak jednak do seksu dojdzie, to bardzo rozładowuje emocje. Od razu lepiej się czuję.

Sam seks wtedy jest jeszcze bardziej dziki i drapieżny niż zazwyczaj.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stres odbiera ochotę na sex, przynajmniej tak jest u mnie. Wkurzony zmęczony miałbym się kochać ? Wówczas byłby to tylko pusty rytuał. Chociaż na pewno po stresie seks przynosi z punktu widzenia biologii poczucie relaksu wyrzut dopaminy serotoniny...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się może podziele doświadczeniem. Ja uwielbiam się kochać tylko jak mam dobry nastrój. Inaczej nie mogę się jakoś skupić. Jednak, gdy raz wróciłem cały wpieprzony i zdołowany z pracy i narzeczoną w pewnym momencie dorwała się do mnie językiem w kroczę... Niemal na siłę, gdyż jej mówiłem że nie mam ochoty przez nastrój, to myślałem w pewnym momencie, że wszystko jest nieważne, bo jestem w niebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Innormal, deczko pogmatwales chyba , :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stres...stresem....ja bym poszedł dalej....ogólnie emocje wpływają mocno....

albo tylko u mnie....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stres...stresem....ja bym poszedł dalej....ogólnie emocje wpływają mocno....

albo tylko u mnie....

Wiem coś na ten temat...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku seks rozładuje napięcie po między mną a żoną po kłótni, sprzeczce itp.

Stres związany z pracą doprowadza do braku chciejstwa... Ba jeżeli stres przekracza pewną granicę, to jedyną szansą na rozładowanie i zapomnienie jest alkohol. Ale takie zjawisko występuje u mnie niezwykle rzadko, raz góra dwa razy w roku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ooo fajny temat :)

u mnie seks jest jak narkotyk... odpędza złe emocje i stres... tak, te pierwsze akty są dzikie, egoistyczne po prostu rozładowujące z czasem przechodzę w delikatność, erotykę...

tak, mi seks pomaga wrócić do pionu, rzeczowo spojrzeć na te problemy codzienności...

jednakże bywa, że jestem tak wk..ona czy ciepriąca... że trzeba mnie umieć zaciągnąć do tego seksu.. jakby przymusić (nie umiem tego nazwać), będę kąsać, szpile wsadzać, drażnić... ale potem będę potulna, grzeczna i jeszcze bardziej spragniona... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie niby nie bardzo mi się chce, ale jak jednak do seksu dojdzie, to bardzo rozładowuje emocje. Od razu lepiej się czuję.

Sam seks wtedy jest jeszcze bardziej dziki i drapieżny niż zazwyczaj.

Ruda: U mnie jest podobnie. Jednak najbardziej to działa w sytuacjach stresowych tzw. "długoterminowych". W przypadku np. jednego stresującego dnia chociażby w pracy bądź na innej płaszczyźnie seks działa mega oczyszczająco i z reguły jest aktem aż do utraty całkowitych sił witalnych - czyli bardzo długo. Za to po 2/3 godzinach snu ja przynajmniej wstaję mega zmęczona ale psychiczne oczyszczona i gotowa na nowe wyzwania. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie pomaga rozluźnić ciało ale niestety wytężam wtedy umysł by nie myśleć o powodzie stresu... Gdy już mnie się to uda to wtedy jest sama przyjemność. niestety mam problem z wyłączeniem myślenia... I to powoduje że mam mniejsze libido wtedy.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...