Skocz do zawartości
Zouza

Seks A Stres

Rekomendowane odpowiedzi

Seks rozładowuje stres? Czy może kiedy jest stres to nici z seksu?

Mam na myśli taki codzienny stres np. problemy w pracy, itp.

Jak jest u Was?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks rozładowuje stres! Kiedy duży jest stres, wtedy jest ucieczka w seks. A kiedy wszystko tak podłużnie i normalnie się toczy, bezstresowo i codziennie, to u mnie libido spada. Ot tak, po prostu :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, no i jeszcze ważne pytanie - czy seks (sam akt) w stresie jakoś różni się od tego kiedy jest spokojnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest u Was?

M: Oj nieładnie.... Pytasz a sama nie dzielisz się ;)...

Ps. Bywa różnie, zależy od wielu czynników "pobocznych", czasem pomaga i "jest lekiem na całe zło" a czasem "się nie chce" :). Za dużo zmiennych by dać jednoznaczną odpowiedź :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A pewnie, że się podzielę. :P Ale najpierw czekam na Wasze opinie. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie stres zazwyczaj oznacza zero seksu. A jeszcze jak usłyszę tekst, to seks cię zrelaksuje, mam totalna blokadę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No zdążyło się :P i nic z "tego" nie wyszło, ale myślę że było to związane z miejscem ale pewnie nie tylko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to różnie, jak stres zwiazany z pracą, jakimiś wydarzeniami ważnymi to seks pomaga.

A są takie sytuacje że nawet jakby mnie pierdolnęli kowadłem to nie pomoże :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku stres = nie chce mi się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak jak Laur .

Stres, problemy, a nawet zaloba...( Pare lat temu jak zmarl mi ktos bliski, po calym dniu placzu... Sex, bliskosc I czulosc pomogly poczuc sie troszke lepiej ...)

zly humor, pms lub zwykly bol glowy..

Czasem nie mam ochoty wybitnie, ale jak malzonek utuli, pocieszy, czasem troche " na sile" zacznie... To pomaga.

Czy taki sex na stres rozni sie od sexu w okresach *innych ...?

No jasne.

Czasem jest niczym innym jak rozladowaniem frustracji, emocji. Jest furtka przez ktora spuszczam cisnienie ;)

* kiedy sytuacja stresogenna mija

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...