Skocz do zawartości
Małgosia

Gadżety

Rekomendowane odpowiedzi

Ktokolwiek nie napiszę w tym temacie będzie miał tu rację, może nie tak to ująłem jak chciałem przekazać. Bo każdy z nas to widzi inaczej, ma inny bagaż doświadczeń oraz możliwości. Pisząc o tych rękodziełach chciałem wskazać fakt, iż każdy wtedy może coś udoskonalić na swój sposób, przystosować to do swoich preferencji. Kupując otrzymujemy produkt, na który de facto nie mamy wpływu - o tą różnicę mi chodziło.

Nie dzielę ludzi klimatycznych jak i nie klimatycznych na lepszych i gorszych, wskazałem to co widzę swoimi oczami, to co ty napisałeś również jest trafne oraz ciekawe.

W kilku słowach może tak, nie nastawiajmy się na standardy - a sami twórzmy piękno wg swoich umiejętności, praktyk, doswiadczenia chęci poznawania.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Kiki pisze:

Wszystko super... tylko zakładanie, że jeśli ktoś posiada sporą paletę instrumentów do BDSM nabytych drogą kupna jest "gadżeciarzem" a osoby same tworzące takowe to innowatorzy zaś ci wszyscy nie używający niczego mają "fach w rękach" to uogólnienia okrutne i mocno niesprawiedliwe

Można kupować czy tworzyć sprzęt dedykując go konkretnej osobie, a wówczas tego typu gadżeciarstwo nabiera nowej wartości. 

Intencja. Wtedy nawet "fach w ręku" nie ma większego znaczenia. Fachu można się nauczyć. Dla mnie ważne jest wyczucie niepowtarzalnego klimatu tworzonego z daną osobą, podążanie za nim.

Generalnie ujmując temat gadżetów - na myśl o części z nich zawsze będzie mi słabo, a część zawsze będzie mnie śmieszyć. 

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...