Skocz do zawartości
Małgosia

Gadżety

Rekomendowane odpowiedzi

Do zabaw w bdsm jak powszechnie wiadomo służą różne gadżety:) Kajdanki, liny, kneble, pejczyki, maski itd itp

Sa tacy którzy sami tworzą swoje gadżety, twierdząc że będą lepsze niż kupione,są tacy którzy kupują "lanserskie" gadżeciki a sąi Ci co się bez nich potrafią obejść i sznurują partnerów/partnerki czym popadnie.

Proszę zainteresowanych o rozwijanie fantazji i poopowiadanie jakich "przyrządów' używają, albo chcieliby mieć i w jakim celu;)

MY na razie mało takowych rzeczy posiadamy, bo początkujący jesteśmy ale w planach co się znajduje to zupełnie inna sprawa ;)

Homemade opaski na oczy i kneble z piłek z zoologicznego śmieszą mnie strasznie ale wiem ze dużo par w klimacie strasznie się tym interesuje i tworzą wymyślne odpowiedniki, sklepowych produktów gotowych.

Chcę zamówić teraz 25mb liny na początek zabaw z shibari i się głowię czy bawełnianą czy polipropylenową, mam też nadzieję że na spóźniony prezent urodzinowy jakiś fajny knebelek dostanę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semenedar 25 na początek ;) do shibari to i tak minimalny zestaw :) a jaką to nie wiem bo ludzie którzy sie w to bawią mają, każdy inne zdanie, bo jak wiadomo wszystko ma swoje zalety i wady. No i się głowię :) Te polipropylenowe mają fajne kolorki ;)

koreczek też mamy ;), jakiś wibrator to wiadomo ;) obrożę, kajdanków kilka rodzajów, ale te skórzane lubię najbardziej.

Amberto napisz więcej, już się bałam że nie ma tutaj "gadżeciarzy" :) Mój Pan też o szmince wspominał, albo o kredce do oczu, bo mnie chciał oznaczyć i wysłać na uczelnię, ale nie wyszło bo to bluzkę brudzi, chyba marker zmywalny jest lepszy, albo i niezmywalny, zabawniej :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałem psuć tematu ale moja fantazja płata mi figle. Bo to zachodniopomorskie, więc i kutry rybackie są w pobliżu. I te liny ;) No i gwiazdka, mikołaj. Śnieg. A tu odpakowujesz przy rodzinie.

- Oooo, jaki ładny knebelek! mój ullubiony, pamiętaaaałeś ;) No dobra już nie zaśmiecam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na BDSM się nie znam i nie specjalnie mnie to akurat kręci. Ale jeśli chodzi o gadżety... mam słabość do zabawiania się z kobietą wibratorkami...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest lato ;P ale każdy ma prawo do skojarzeń ;) Mi się jeszcze niedawno te kolorowe liny kojarzyły z harcerstwem ;) bo do niego należałam kiedyś i sie węzłów uczyłam na takich właśnie linach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynym naszym gadżetem jest pejcz kupiony na allegro, ale widać, iż to samoróbka, sami lepsze zrobiliśmy, kajdanki oryginalne używane przez gliny oraz ich wszystkie akcesoria, pałki, maski itp. ;) koreczek analno- pochwowy, ostre szpilki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

Bawełnianą też możesz zabarwić i będziesz miała różne kolorki. Chyba, że zależy Ci na wymyślnych wzorkach, w stylu niebieska w czerwone kropki. Będzie wtedy trudniej, ale noc z markerem w łapce i zrobione ;)

My z gadżetów mamy przede wszystkim linę, pare knebli, pare wibratorów, parę pejczy, skórzane body z basków dla Młodej, mnóstwo opasek (nadgarstki, kostki, kolana, łokcie), pare obróżek. I kilka strojów skrojonych na zamówienie na specjalne okazje ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest i knebel :) Że tak powiem, śliniłam się wczoraj jak pies :) Uwielbiam prezenty urodzinowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

Wow, wrzućcie kiedyś fotkę z knebelkiem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...