Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Odwieczny Problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy dzisiaj z żoną na objedzie ze znajomymi w jednej z włoskich restauracji. W pewnej chwili musiałem wyskoczyć do toalety.

Znowu ten problem fuck - pomyślałem.

Podszedłem do drzwi  na jednych kółeczko na drugich zaś trójkącik.  Pff jak na drzwiach naklejona jest dziewczyna albo chłopczyk, bądź widnieją napisy „damska” albo „męska” to jest łatwizna.  Jeżeli stoję przed kółeczkiem i trójkącikiem najzwyczajniej głupieje. Męska decyzja! znajomi patrzą, przecież wstyd się zastanawiać, nie będę patrzał przecież jak ślepy w malowane wrota!  Wchodzę! Jakiej bym nie podjął decyzji czuje się i tak jakbym wchodził  do „babskiego” no masakra! Nie wiem czemu, ale oba te symbole kojarzą mi się tylko żeńsko!

Ale fart udało mi się dobrze wejść! Wszedłem wprost na pisuar VIKTORIA chciałem krzyknąć! Tym razem, nie było potrzeby dawać nogi z damskiej.

Minęło zaledwie kilka godzin i pamiętam, że trójkąt to znak dla facetów. Ale założę się o wszystko, że za kilka dni zapomnę… i znowu za jakiś czas stanę przed tym durnym dylematem.

Na marginesie, może ktoś mnie oświeci kto, co, z kim, z czym, kiedy wymyślił to debilne i nadzwyczaj oryginalne oznaczenia? Chciałbym mu za to bardzo podziękować!

Czy tylko ja staję przed takimi dylematami? Czy to tylko dopada mężczyzn? czy może kobiety też mają czasem mętlik w głowie stojąc przed drzwiami do toalet? Zapraszam do dyskusji! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trójkąt bo mamy wąskie biodra i szerokie bary, a kołeczko bo ... babki mają okrągłe cycuszki i bioderka :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl sobie, że trójkąt to symbol falliczny w zwisie. ;) A kółko to żeńskie organy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trójkąt bo mamy wąskie biodra i szerokie bary, a kółeczko bo ... babki mają okrągłe cycuszki i bioderka

A jeżeli babka jest koścista jak kościotrup i jest stworzona dla hecy? *

To czy wtedy wybierze trójkąt?

Bardzo dobry temat. Co prawda ja nigdy nie miałem kłopotu z odróżnieniem męskiego kibla od damskiego, bo jakimś cudem utkwiło mi że trójkąt to chłopy a kółko to babski, ale też mnie ciekawi historia tych oznaczeń i skąd się to wzięło.

Legenda:

* dla hecy -  z przodu plecy i z tyłu plecy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl sobie, że trójkąt to symbol falliczny w zwisie. ;) A kółko to żeńskie organy. ;)

Ale kobiecie organy, to raczej jakaś kreska powinna być...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:  Kreska to powinna być oznaczeniem facetów jako penis! a kółko toż to przecież cipka

to już prędzej elipsa albo co...

A jeżeli babka jest koścista jak kościotrup i jest stworzona dla hecy?

A gdyby tu było przedszkole w przyszłości... i wasz synek mały przechodził... eee w przyszłości. A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby tu było przedszkole w przyszłości... i wasz synek mały przechodził... eee w przyszłości. A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!

a to przecież pańska MATKA!! :D

No ale to w żaden sposób nie tłumaczy dlaczego trójkąt i kółko. Facet klucha baba wcięta jak osa. Facet kółko baba trójkąt. Cipa, trójkąt. Kółko- łysa glaca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cipa, trójkąt.

Pewnie chodzi Ci o włoski,  hmm dawno nie widziałem trójkąta, raczej jednak pasek / kreska :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...