Skocz do zawartości
illa

Na Większe Libido ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że dla oziębłych kobiet, bądź tych z małym libido jest potrzebne. Udany seks w związku przekłada się na inne sfery życia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie sytacji, która została przedstawiona w tekście. Kobieta nie ma ochoty na seks, to śmiem twierdzić że nie będzie miała ochoty na "wzięcie" talbetki.

Samo działanie talbetki, jest/będzie ciekawe. Wyobrażam sobie raczej to w takiej sytuacji gdy kobieta ma, przysłowiową ochotę, ale chce ją spotęgować właśnie przy pomocy tabletki. To tak jak z viagrą, faceci nie biorą jej z powodu że czegoś nie chcą. Chcą, więc wspomagają się viagrą.

Ciekawi mnie aspekt związany z efektami ubocznymi tego lekarstwa. Bo raczej leki bierze się na zaburzenia, dolegliwości, a brak ochoty nie należy do powyższych kategorii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta nie ma ochoty na seks, to śmiem twierdzić że nie będzie miała ochoty na "wzięcie" talbetki.

Chyba nie czytałeś niektórych tematów na Forum, o tym jakie sposoby mają niektórzy na "zachętę" ;)

Ten temat chciałam "rozpoznać" w forumowych klimatach, jeśli maż/partner długo namawia na cuckold, a ciągle jest sprzeciw, czy taka pigułka przyjdzie mu z pomocą.. i czy niechętna przyjmie ją dobrowolnie czy tabletka owa nie stanie się drogą do nadużyć itp.itd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta może "w głowie" chcieć częściej współżyć, a za rzadko mieć ochotę. I wtedy tabletka może pomóc. Bo jeżeli nie chce, to żadne tabletki nie pomogą. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda, nie zdążyłem przeczytać całego forum.

Czy tabletka będzie w stanie zmienić nastawienie kobiety do cuckoldu, dowiemy się dopiero z autopsji :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem artykuł i mam mieszane uczucia. Jeżeli będzie to stosowane w celu wspomagania - to ok, a nie jako "używka" bo będzie fajnie i przyjemnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie pojawiła się alternatywa dla klasycznej lampki czerwonego wina

..ciekawe jakie skutki uboczne powoduje ten środek

juz sobie wyobrażam reklamacje w aptece...

rozgoryczony mąż: "nie dosyć że nie poruchałem to żonie jeszcze brew zaczęła pykać !!!"  :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdania że takich środkow nie potrzeba, albo się ma chęć albo czasem nie, na siłę nikomu Viagry nie będę wciskać bo akurat ma gorszy okres i nie ma chęci... Ja tam mam zawsze :redevil:

Edit: Po napisaniu posta przeczytałam artykuł, wiekszej bzdury to świat nie widział, a oczami widzę już reklamę : "

Przedmieście, noc, w sypialni. Małżonkowie leżą obok siebie w łóżku, czytają. On – magazyn rowerowy, ona – powieść Gillian Flynn "Zaginiona dziewczyna".

Mężczyzna (zamykając gazetę i przysuwając się zalotnie do kobiety): – Hej, a może byś tak to odłożyła…

Kobieta (trzymając się kurczowo książki): - Ale właśnie mam ciekawy moment!

Mężczyzna (sięgając po pojemniczek z tabletkami i grzechocząc nimi w kierunku kobiety): - Jesteś pewna?

Kobieta uśmiecha się, bierze tabletkę, w sypialni gaśnie światło. Cięcie. W tle rozbrzmiewa męski zachrypnięty głos: – Lybrido… Na noce, gdy ona nie ma ochoty. "

Gdyby mi tak facet zrobił to by w nos tymi tabletkami dostał :D Oczywiście w 3 minuty po wzięciu tabletki, w dodatku w ciekawym momencie książki w dzikim szale namiętności bym sie rzuciła :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby mi tak facet zrobił to by w nos tymi tabletkami dostał :D Oczywiście w 3 minuty po wzięciu tabletki, w dodatku w ciekawym momencie książki w dzikim szale namiętności bym sie rzuciła :lach:

albo zamiast grzechotać kapsułkami, proponuję wersje zakamuflowaną

....Mężczyzna (zamykając gazetę i przysuwając się zalotnie do kobiety):..." może masz ochotę na kanapkę typu gyros ?po czym rozgniata tabletki w sosie czosnkowym i podaje przekąskę żonie

ona nieświadoma podstępu, konsumuje kanapeczkę i popija piwem prosto z lodówki

po czym nachodzi ją ochota i uprawiają dziki i namiętny seks :lach:

:redevil: :redevil: :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...