Skocz do zawartości
ulegly_rogacz

Uległy Rogacz

Rekomendowane odpowiedzi

ciekaw jestem opinii tak rogaczy jak i hotek na temat co robić by być dobrym uległym rogaczem 24/7 gdyż wbrew pozorom to wcale nie łatwe, w pracy jestem szefem ale gdy wchodzi moja żoneczka grzecznie robie jej kawkę i co tylko zechce na oczach pracowników, w domu mam też obowiazki tak domowe jak również i zawodowe a także z racji zainteresować,

Cóż wiec czynić by na codzień, 24/7 być dobrym rogaczem

jakie są Wasze odczucia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko, co Pani rozkaże. Jak już mówiłam w innym wątku - całować ziemię, po której stąpała. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek babyluv

Dobre pytanie. Sama jako zastanawiajaca sie przyszla hotka zadaje sobie to pytanie. Choc w innej formie. Jak bardzo ulegly ma byc rogacz i czy chce z nim sypiac czy pasowaloby mi ze nie sypiamy ale za to robi wszystko w domu i co ja chce. No wlasnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś było chyba podobny temat, więc tak w skrócie. Uległy nie oznacza niezaradny, głupi i szukający miejsca pod spódnicą w celu schronienia przed groźnym światem. Ja jako uległy choć nadal jeszcze wolny... wiem, że moja Żona ma być dla mnie Królową, mam o Nią dbać, o jej zachcianki, o czas dla kochanków, o dom. Wszystko oczywiście w pełnym zrozumieniu, miłości, szczerości, przyjaźni, bez tego nie da się stworzyć i umacniać pięknego związku cuckold/femdom. Pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wifescrew

W pracy jest praca w życiu jest życie i jedno nie wyklucza drugiego , zwłaszcza że nawet jak piszesz na terenie pracy dla żony zrobisz wszystko oczywiście w granicach na jakie w pracy można sobie pozwolić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Tomek86

Nie wolno wpadać w jednej skrajności w drugą, trzeba wszędzie zachować zdrowy rozsądek.  Moim skromnym zdaniem zostaw tą sytuację tak jak jest bo wygląda ona na zdrową !!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś byli u nas znajomi , fajni znajomi znający nas od lat, nie jedną imprezę wspólnie zaliczyliśmy, nie mamy wobec siebie żadnych tematów tabu , lecz zachowanie mojej Żony odbiegało od tego do czego byli przyzwyczajeni, kiedy zostałem sam z nimi zapytali dlaczego Żona mnie tak nienawidzi, odparłem wtedy, że ma zły dzień, zastanawiam się jednak czy nie byłoby w dobrym tonie wytłumaczyć, że ja jestem po to by jej usługiwać,, że z jej zdaniem nie mam prawa dyskutować tylko grzecznie realizować wytyczne

jak daleko winienem się ujawnić w jakim związku jestem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...