Skocz do zawartości
Allender

Fantazje, Fantazje...

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe fantazje, które pojawiły się w mojej głowie: 

01 - Pierwsza fantazja przedstawia się następująco: organizuję casting na meżczyznę, który dostąpi zaszczytu uprawiania seksu z moja dziewczyną. Kandydaci wysyłają listy motywacyjne z dołączonym zdjęciem twarzy i swojego sprzętu na pocztę email. Każdy musiałby opisać dlaczego to właśnie on miałby zostać wybrany aby moja dziewczyna mu się oddała. 

Po wstępnej selekcji telefonuję do 3 najlepszych kandydatów i przeprowadzam z nimi rozmowę kwalifikacyjną a następnie decydujemy się na tego jednego, którego zapraszamy do domu albo hotelu. 

Kandydat zjawia się na miejscu, witam go i rozmawiamy przez chwilę po czym udaję się do innego pokoju, z którego przyprowadzam na smyczy swoją dziewczynę, która jak kotek idzie na czworaka. Ubrana jest w seksowną bieliznę, pończochy i szpilki. Podchodzę z nią do kandydata, który siedzi na fotelu a ona zaczyna się do niego łasić, powoli zdejmować mu spodnie i dobierać się do jego sprzętu. Ja cały czas trzymam ją na smyczy gdy ona zaczyna robić mu loda. Po tym wstępnym zapoznaniu spuszczam ją ze smyczy i jest do jego dyspozycji. Bawicie się razem na łóżku i gdziekolwiek jeszcze zapragniesz, ja natomiast obserwuję to gdzieś z boku. 

Po wszystkim przychodzę po dziewczynę, zakładam jej smycz z powrotem i odprowadzam do pokoju. Na koniec rozmawiam z tobą o wrażeniach a potem życzymy sobie wszystkiego dobrego. 

02 - Następna fantazja wymaga zamontowania w domu lustra weneckiego pomiędzy dwoma pokojami. Moja dziewczyna stroi się, maluje i wychodzi sama na dyskotekę. Bawi się tam i podrywa osobę, która najbardziej jej się spodoba po czym zwabia ją do domu na seks. Ja w tym czasie siedzę w pokoju i obserwuję to co dzieje się na łóżku. Ta osoba o tym nie wie. Po wszystkim moja dziewczyna odprawia tamtą osobę, ja wychodzę z pokoju i rzucam się na moją dziewczynę.
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...