Skocz do zawartości
Zouza

Feedersi

Rekomendowane odpowiedzi

To takie upodobanie które mi uświadamia jak ciekawy jest świat i ludzki mózg że z każdej rzeczy można zrobić fetysz, cóż, nic nie jest dewiacją dopóki obie strony się na to w pełni godzą inikt nie przymusza nikogo do niczego, Związek feedersa z gainersem (uwielbiam to słowo ;) to chyba udane połączenie, przesadna otyłóść niestety źle mi się kojarzy i ja osobiście seksualnie nie widziałbym siebie w czymś takim ale taki udany układ szkodzi w sumie tylko zdrowiu kobiety i nikogo nie krzywdzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w zasadzie jest to bardzo oszczędny sposób na oceanarium w naszym domu

nie trzeba się tułać po świecie, żeby zobaczyć wielorybka

jak dla mnie, przegięcie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale taki udany układ szkodzi w sumie tylko zdrowiu kobiety i nikogo nie krzywdzi.

Tylko zdrowiu kobiety? A, bo kobieta to tylko przedmiot? 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zdrowiu kobiety? A, bo kobieta to tylko przedmiot? 

Od razu przedmiot ;) dzieje jej się potencjalna krzywda za jej zgodą, tak samo jak u singielki która się objada i ma świadomość do czego to prowadzi, chyba lepsze to mimo wszystko od czegoś co mężczyzna by na niej wymuszał i to jeszcze siłą? A w sumie nie wiem czy ten układ działa tylko w tą stronę.... może są też kobiety feederki? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, jak jedna strona da się zaszlachtować, to fajnie, bo przecież za zgodą było...

Są, choć rzadko.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście temat przeraża. Po prostu. Zdaję sobie sprawę że ludzi jest na świecie tak wielu, że jak wcześniej wspominał kolega, wszystko może być fetyszem. Bo to prawda. Tak samo jak wszystko może być uznane przez lekarzy psychologów jako fobia. Jedną z bardzo rzadkich fobii, ale wyobraźcie sobie że występujących u kilkuset osób na świecie jest anatidefobia. Takie coś, że czują się pomawiani oraz obserwowani przez kaczki. Np w miejskich parkach, nie mogą podchodzić do kaczek, bo czują się przez te kaczki obserwowani i obgadywani. Śmieszne prawda? Niesłychane. A to przypadek uznany na który cierpi dosyć spora grupa ludzi.

Przy tym, Feedersi ze swoimi pragnieniami, wydają się wręcz "normalni".

Nie mniej jednak, mnie to przeraża.

To czyste cierpienie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkie fobie bywają dramatyczne dla tych osób. oczywiście. Ale można unikać sytuacji, poddać się terapii behawioralnej, itd. 

A tu jest problem, który może prowadzić do utraty życia, bądź jego znacznego skrócenia, często do zupełnego ubezwłasnowolnienia (nieformalnego, ale już nie potrafi się poruszać, nic samodzielnie robić) partnerki/partnera. 

Mnie właśnie to zagrożenie życia/zdrowia, całkowita zależność przeraża. Bo jakże można samemu  się na to skazywać? I jak można na to skazywać osobę, którą niby się kocha?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To w Afryce jest takie plemię, gdzie za atrakcyjne uchodzą tylko grube kobiety. Ponieważ sugerują bogactwo i dostatek. Jak Cię stać na grubą żonę, tzn że jesteś bogaty :D

No i tam od małego dziewczynki, później kobiety tylko wmuszają w siebie tłuste pokarmy (głównie mleko) żeby tyć...

No, ale może Afryki nie bierzmy za przykład ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to napewno przerażające i dla mnie . Ale pomyślcie jak ludzie odnoszą się do wszystkich zachowań , które według ogółu są "nienormalne" inaczej mówiąc cuckold :P swingers i inne układy.

My poprostu jesteśmy nienormalni dla nich :-D :-D :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem, rozumiem wszystko. Ale zagrożenie życia i zdrowia to już...  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...