Skocz do zawartości
Zouza

Feedersi

Rekomendowane odpowiedzi

A palenie papierosów :P - wiem że jest to osobny temat ale to jest też zagrożenie życia i zdrowia nie tylko swojego , ale i innych i jest to powszechnie akceptowane przez większość społeczeństwa i przez państwo zarabiające krocie wraz z koncernami . ( sory za offtop ale odnoszę się tylko do słów Zouzy )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale pali się z innych powodów niż seksualne zaspokojenie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda jest inna przyczyna i zgadzam się z tobą ale chodziło mi o sam argument dotyczący zdrowia :P

A swoją drogą może niedługo będzie nowe odkrycie i palenie zaspokoi niektórym ich sexualne potrzebny :D

Ale jak najbardziej masz rację jest to duże zagrożenie ze skutkami niemożliwymi do odwrócenia.

I pozostaje pytanie, co będzie jak się drugiej stronie przestanie podobać ?

Zostanie odromny problem :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, palenie to na własne życzenie, a nie dlatego, że kogoś zaspokaja seksualnie. Chcę zapalić, to na balkon idę, by nie zatruwać go.    Oczywiście, to duże zagrożenie dla zdrowia, zgodzę się. Niemniej chodzę. Kobiety feedersów często nie są w stanie się poruszać, umyć się, praktycznie czegokolwiek zrobić samodzielnie. I tak często przez długi czas. Nie wyobrażam sobie, by na życzenie partnera skazać się na pampersy i kompletne ubezwłasnowolnienie, bo przecież tak naprawdę to tym jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tobą w pełni :) myślę, że można to nazwać pewnym odłamem całkowitej dominacji.

Ja też nie wyobrażam sobie takiego uzależnienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłam na ten temat przypadkiem i przeczytałam z ciekawości, bo czasem śmiejemy się, że Coma jest feedersem (lubi mnie karmić ?), a tu takie poważne wypowiedzi!

Temat oczywiście jest poważny, bo otyłość jest chorobą, bardzo zresztą groźną, jednak zdarzyło mi się oglądać program na temat owych feedersów w Nowym Jorku. Według tego programu to nie było do końca tak, że mężczyźni tuczyli niczego nieświadome kobiety, ale także otyłe kobiety szukały takich mężczyzn. Pokazany był klub, w którym spotykali się miłośnicy tego fetyszu, gdzie mężczyzna lubiący karmić mógł poznać otyłą kobietę, ale także vice versa! Co więcej kobiety z zazdrością patrzyły na te najgrubsze… Także nie potępiałabym tutaj jedynie mężczyzn za ten fetysz, a raczej całą subkulturę. To tak jakby ocenić Cuckold na podstawie wybranej i opisanej z boku historii, gdzie niedobra kobieta zdradza swojego biednego, podporządkowującego się jej całkowicie męża, którego w dodatku zamyka w klatce i źle traktuje! Tymczasem on pragnie, aby ona była dominująca i oboje spełniają swoje fetysze. Być może podobnie feedersi lubią karmić, a ich kobiety lubią być karmione, pomimo, ze zdają sobie sprawę, że jest to złe.

Maniurka

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, ComamocManiurki pisze:

Według tego programu to nie było do końca tak, że mężczyźni tuczyli niczego nieświadome kobiety, ale także otyłe kobiety szukały takich mężczyzn.

Szkoda, że przepadła część wątku, bo wcale nie miałam na myśli, że to wyłącznie mężczyźni są tutaj tacy źli.

Także nie potępiałabym tutaj jedynie mężczyzn za ten fetysz, a raczej całą subkulturę.

I ja także nie potępiam - ani kobiet, ani mężczyzn, że podnieca ich to, co podnieca. Ludzi w ogóle podnieca wiele rzeczy, jednak kiedy nasze upodobania zaczynają zagrażać życiu, bardzo realnie zagrażać, to chyba jednak powinny pozostać w sferze fantazji, bo te są niegroźne. IMHO.

Być może podobnie feedersi lubią karmić, a ich kobiety lubią być karmione, pomimo, ze zdają sobie sprawę, że jest to złe.

Nawet na pewno ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...