Skocz do zawartości
Vindrix

Moja najwieksza fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze ?

To ja bym na twoim miejscu zmienił fantazję.

Chyba że masz kogoś bardzo zaufanego, ale

to musi być ktoś kogo długo i dobrze znasz.

Bo ja nie wierzę że można poznać kogoś przez

neta i mu na tyle zaufać żeby wysłać fotki żony

rozebrane i z twarzą.

Sorry - samo życie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek strarzak

Ja jestem zainteresowany. Gwarantuje dyskrecje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek FUKSIK

Zaufanemu niezle myślisz,gorzej jak żona gdzieś kiedyś ujrzy samą siebie na jakims forum lub na jakiejś stronce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

FUKSIK, Fakt, ale jak na razie fotki jeszcze nie wypłynęły i mam nadzieje, że nie wypłyną...

Czy zdarzyło się komuś wymieniać foteczki w sensie, że to był właśnie ktoś zaufany?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci, że miałem okazje poznać zaufanego Żonatego z którym wymienialiśmy się fotkami - ja z moją kobieta on ze swoja małżonka tyle, że za zgodą całej 4.

Nie powiem było w tym coś podniecającego i podobało nam się to.

Nawet był jeden plus tego bo szlak nam trafił kompa i wiele zdjęć dzięki tej wymianie odzyskaliśmy bo były u nich.

Mimo, że mineło ładnych parę lat i kontakt sie urwał to nie spotkłem moich zdjęc nigdzie na necie i oczywiście on tez nie miał możliwości zobaczyć swoich - to była w pełni dyskretna wymiana do uzytku własnego.

Ale ciężko znaleźć takich ludzi którym można zaufać.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i odwieczne pytanie się nasuwa: komu możemy zaufać?

mimo, że jest dużo ludzi dyskretnych to znajdzie się zawsze jakaś czarna owca, przez którą odechciewa się wszystkiego.

ale jak to mówią - nie ryzykujesz to nie masz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komu możemy zaufać?

Jak nie zaryzykujesz to się niedowiesz. Z znalezieniem Kogoś zaufanego różnie bywa. Ja osobiście moge powiedzieć iż na tym forum są zaufane osoby z którymi można powymieniać się zdjęciami.

Orionix mnie osobiście udało sie powymieniac zdjeciami z osobami zaufanymi, a co najmilsze to uczestnikami tego forum.

Jednak chcę zaznaczyć iż przeczytałem wątek i zgadzam się ze wszystkimi wcześniejszymi wypowiedziami, że mimo wszystko cięzko znależć kogoś zaufanego, ale życze wszystkim aby odnajdywali więcej osób poważny,godnych zaufania, a przedewszystkim dyskretnych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Hotparka

Ja z kilkoma facetami mam kontakt od dłuższego czasu i dziele sie z nimi moja ukochana. Oczywiscie najwazniejsza jest dyskrecja. strasznie podniecajacy jest fakt ze inny facet widzi moja kobietę calą jakby była jego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zrobiłem niedawno tak, że spotkałem się z facetem, którego ten temat też interesuje i pokazałem mu zdjęcia żony ubranej, a później nago z buzią. I to jest myślę najlepszy sposób.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mądrze postąpiłeś, w ten sposób na pewno nie skopiuje żadnych zdjęć, musiałby być szpiegiem i mieć zainstalowany aparat w siatkówce oka. Dobre rozwiązanie przy okazji realny kontakt, czyli mogłeś ocenić z kim tak naprawdę masz do czynienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...