Skocz do zawartości
Vindrix

Moja najwieksza fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie marzenie, zeby zayfanym gościom wysłąć fotki mojej zony z widoczną buzią... tylko mam taką obawę, że potem fotki trafią do netu a to nie było by juz takie fajne... Choc w zasadzie bardzo podnieca mnie fakt , że ktoś ją widzi nagą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orionix,jeśli masz jakiekolwiek obawy,to się powstrzymaj,przemyśl sobie ten temat i nie działaj pochopnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo ma rację. Chyba jednak przełożę realizację mojej zwariowanej fantazji. Pozdr i dzięki za zainteresowanie...

Ale może pytanie z innej beczki. Czy zdarzyło się komuś zaobserwować, że jego fotki pojawiły się gdzieś indziej bez wiedzy właściciela?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też mysle ze pochopnie nie ma co działać. Rożnie to bywa. Bezpieczniejsza zabawa bedzie bez widocznej twarzy.Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety w internecie są różni ludzie i trzeba uważać

jak chciałeś podzielić osoby na zaufane i nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaufanie to podstawa. Mysle, że najłatwiej "wykumać" można osobę podczas rozmowy. Czasami już po kilku minutach widać, czy komuś chodzi o zawarcie znajomości czy wysępienie fotek.

Na marginesie to dziękuje wszystkim co się wypowedzieli gdyż nie spodziewałem się, że ktoś się wypowie...

Może w miarę moze w mairę możlwości pogadamy o przygodach z wysyłaniem fotek...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orinix,jeśli masz jakieś przykre przygody z wysyłaniem fotek,to może napisz o tym,tak ku przestrodze dla innych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pablo176, Nie miałem jak dotąd jakiś przykrych doświadczeń w tym temacie po za jednym przypadkiem gdy mój kumpel tzw. zaufana osoba dostałą fotke piersi moj żonki jako foty żote tego kolesia. Odrazu dał mi znać i całe oszustwo wyszło na jaw...

Inną sprawą jest to, że nie wszyscy są naciągaczami, ale porządną osobę tudno znaleźć...

Słowo do Administracji: jesli temat i rozmowa są nie tu gdzie trzeba to przenieście temat tak żeby było ok...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Orionix,jestem pewien,że zdecydowana większość ludzi jest uczciwa,ale wystarczy,że pojawi się jeden łotr i może zrobić komuś krzywdę,stąd moja przestroga,by zachowywać ostrożność.Mam tylko głęboką nadzieję,że na naszym forum nigdy nikomu nic złego się nie przytrafi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...