Skocz do zawartości
Ginger

O Czym Myslisz Po Sexie?

Rekomendowane odpowiedzi

Bywa tak że ja myślę, że chce iść spać, po seksie że się spełniłem jako facet i chce iść spać a moja mnie pyta po pewnym czasie czy ma mi go postawić na powtórkę czy jakoś dam radę. Zboczona kobieta to skarb, ale czasem chciałbym się przed praca wyspać;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

he he

jakbym swego męża czytała :)

Ja lubię sobie po sexie rozpamiętywać fajne chwile takiego uniesienia.

No i zadaję sobie pytanie, czy jestem spełniona ;)

Lubię czuć Jego ciało przy moim, głaskać jego ramiona, policzka, trzymać za rękę rozkoszować się cudnym stanem "pozbliżeniowym".

Mój albo już wtedy cicho pochrapuje, albo myśli, co dziś przekopie w ogródku. :lach:

PS. Kochanka nie pytałam. ;)

Boję się chyba prawdy. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zastanawiam gdzie jest woda, piwo, czy cokolwiek co mogłoby mnie schłodzić i zmniejszyć pragnienie?! :D

A idąc w drugą stronę?

O czym myślicie, rozmawiacie podczas seksu?

Co szepczecie sobie do uszek? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy, z kim był ten seks :)

I o jakiej porze- rankiem ( ooo, jeszcze godzinkę pośpimy mmmmm), w ciągu dnia ( szybciej, bo musze jeszcze zrobić x....., bo zaraz wraca do domu mój brat, bo młoda oderwie się od ipada i wlezie nam do sypialni :P ), wieczorem ( ciekawe, czy da radę jeszcze raz...., fajnie byłoby zrealizować tamta fantazję o ...., achhhh, a wacek pana Y robił mi to i tamto... :P ), w środku nocy ( bożeeeee, a ten znów zaczyna, ja chceee spać......).

To był wariant z mężem ;)

Wariant z kochankiem ( to jeszcze tez zalezy z którym- czy to jeden z ulubionych, czy też jednorazówka......)- zazwyczaj O Boże, jakie to było zajebiste / yyyy, jak go grzecznie , w miarę szybko spławić....., czy było wystarczająco dobrze, by spotkać się z nim ponownie...? / ciekawe, czy jemu tez było tak dobrze jak mi..../ chcę, żeby był tylko mój :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no a o czym ja myślę? ile minut odczekać dziś muszę by zaczynać od nowa   no chyba że padam bo i tak bywa

Skąd my to znamy :)

Ale wspieramy się ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakie to było zajebiste / yyyy, jak go grzecznie , w miarę szybko spławić.....

o własnie, zrobił swoją robote - to teraz go za okno czem prędzej :lach:

Alice, Ty niedobra tygrysico :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o własnie, zrobił swoją robote - to teraz go za okno czem prędzej :lach:

Alice, Ty niedobra tygrysico :redevil:

yaya, czasem nie mam ochoty na jakies dłuższe pogawędki , bo pan był taki sobie / nie mamy poza tym, co przed chwilą robiliśmy, zbyt wielu wspólnych tematów do rozmów / wiem, że Alex niedługo wróci i nie zyczy sobie go zastać :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że Alice dodała post... a tu co? Podbicie tematu :/ Eh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Pić

2. Gdzie rzuciłem bokserki :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...