Skocz do zawartości
Ginger

O Czym Myslisz Po Sexie?

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra. Nie musicie czekać do wieczora;)

Zaraz po myslalem o czymś słodkim i kawie. Chyba mi cukier spadl:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio myslalem o pieknych parowozach pedzacych przez rudziejace stepy. Przypomnialanmi sie tez lokomotywa Piekna Helena ciagnaca ekspres 1. klasy do Poznania w aerodynamicznej obudowie - ta ktora distaka zloty medal na wystawie swiatowej w Paryzu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mam tak: szkoda że już koniec i kiedy znów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest wspaniały seks to po seksie nie mam siły myśleć o czymkolwiek.

Jeśli seks jest taki sobie to szybko wracam do tzw. rzeczywistości i wszystkich zadaniach i obowiązkach, które jeszcze przede mną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej lubię wtedy, gdy nie myślę o niczym. Kiedy przenoszę się w inny wymiar i jestem w rozkosznym, błogim niebycie.

Lula.

Tak lubię najbardziej. Ale czasem po dopada mnie dekadencka melancholia z namacalnym poczuciem przemijania i sama nie wiem, czy takie myśli lubię.

Bywa też kosmicznie euforyczny stan po, gdy w mej głowie buzuje i wrze myśl: "O JA PIERDOLĘ, CO TU SIĘ W OGÓLE WYDARZYŁO???!!!"

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...