Skocz do zawartości
Ginger

O Czym Myslisz Po Sexie?

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jednak o wszystkim naraz. To ta chwila gdy ogarnia mnie piękny wewnętrzny chaos. Dopóki nie padnie z boku pytanie "o czym myślisz?"

Potem poddaję się bez walki poduszce. Albo planuję ponowny podbój świata. 

Mnie bardziej dziwi o czym ja myślę w trakcie...

No nie daj się prosić.. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj myślę: "dlaczego już się skończyło? Chcę jeszcze!". :D Ciężko trafić na osobę, która lubi ta długo i intensywnie, jak ja. Aczkolwiek zdarza się. Ale rzadko. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rita, ja się po prostu obrażam na partnera, jeśli skończy w takim miejscu,, że mi potem trudno ambrozje skonsumować :lach:

Fakt, próby wysuszania squirtu są bez sensu.

Lula.

Też lubię. Ale nie zawsze mam ochotę. 

Chyba jednak o wszystkim naraz. To ta chwila gdy ogarnia mnie piękny wewnętrzny chaos. Dopóki nie padnie z boku pytanie "o czym myślisz?"

Potem poddaję się bez walki poduszce. Albo planuję ponowny podbój świata. 

No nie daj się prosić.. :)

Są okoliczności w których lubię, jak mężczyzna mnie prosi. A nawet błaga. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też lubię. Ale nie zawsze mam ochotę.

Są okoliczności w których lubię, jak mężczyzna mnie prosi. A nawet błaga.

Dobrze jest się pięknie różnić ;). W obu przytoczonych kategoriach... delektowania się spermą i błagania.

Tak sobie myślę jeszcze w ramach tematu - mój tryb "niebytu", gdy nie myślę już totalnie o niczym i wywala mnie do innego wymiaru - zdarza mi się, gdy jestem już seksualnie bezużyteczna, nieprzytomna i bez władzy w kończynach. A to już musi mnie ktoś ostro sponiewierać, aby wyprowadzić mnie z seksualnego transu i ciągłego starania o więcej i więcej...

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam wieczorem:D

Bo wtedy będziesz po seksie? ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo wtedy będziesz po seksie? ;)

Lula.

Dokładnie taki mam zamiar:D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...