Skocz do zawartości
Ginger

O Czym Myslisz Po Sexie?

Rekomendowane odpowiedzi

że żona znowu będzie niezadowolona bo późno wrócę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami to jest: :Jak dobrze! Chcę więcej, tylko z pół godziny odetchnę, by dojść do siebie."

A czasami: "No i po co ci to wszystko. Przemyśl jeszcze raz, czy abstynencja (no, ewentualnie masturbacja) nie byłaby lepsza."

A czasami po prostu melancholia mnie dopada. Na szczęście chwilowa...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę tego pytania szczerze.

Po seksie jestem odprężony, wolny, swobodny a myśli gnają nieskrępowanie tworząc zlepki, połączenia konstrukty czasami tak niedorzeczne i abstrakcyjne jak to tylko możliwe. Myśli są płyną samoistnie bez mojego świadomego kierunku ustalania, bez nadzoru...

A tu nagle "O czym myślisz?"

Jeb, stop... a w głowie jakaś łopata, albo koncepcja czy kosmos zauważa każdy byt albo czy skarpety pasują do spodni... Nosz kurwa po co.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nienawidzę tego pytania szczerze.

również :D

co nie przeszkadza mi czasami, zupełnie wbrew sobie, w sposób całkowicie durny, zapytać 

"O czym myślisz?"

Po seksie jestem odprężony, wolny, swobodny a myśli gnają nieskrępowanie tworząc zlepki, połączenia konstrukty czasami tak niedorzeczne i abstrakcyjne jak to tylko możliwe

po seksie jestem masakrycznie zmęczona, wykończona, bez oddechu... o piciu nie myślę, bo piję w trakcie :D

a myśli ... ha...  przenajróżniejsze ... od całkowitego ich braku, poprzez właśnie odkryty błąd w umowie z kontrahentem do którego zupełnie nie wiem co mnie w TEJ chwili przyniosło :facepalm: poprzez morze absurdalnych dywagacji wewnętrznych nie związanych ani ze mną ani towarzyszem a raczej istotą wszechświata, pomysłem na kolejny tekst czy też po prostu zwykłe "spaaaaaaać... żeby tylko on już nie mógł i nie chciał...." by za chwilę przekręciło się "nie, jednak ... chcę..."

jest jeszcze inne fajne pytanie "było Ci dobrze?" zawsze odpowiadam "beznadziejnie" :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm chwile "po" mam pustkę w głowie :)

Po kolejnej chwili mam ochotę na powtórkę...

Ja tak samo :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś paliłam ,lata świetlne temu ... wtedy po seksie marzyłam o tym żeby zapalić ,jeszcze na tym niespokojnym oddechu .

Teraz nie pale a i tak mi papieros wiruję w głowie po ,często ,zazwyczaj kiedy jest intensywnie ,kiedy jest rzeźnia. 

Kiedy opadam z sił ...

Nie pytam : " O czym myślisz ? "  ani  "Dobrze Ci było ? 

I nie lubię takich pytań ... 

Milczę często po ...często się zastanawiam czy już mi wystarczy ,czy dać mu jeszcze chwilę  i uruchomić go znowu .

Z jednym tak mam że zawsze on gada ,a ja słucham ...

Jeszcze z innym nakręcamy rozmowę oboje

Jeśli oboje jesteśmy zmęczeni i  zasypiamy wtuleni to ok ,natomiast jak ja mam niedosyt a ten ktoś ma czelność odwrócić się i zasnąć to koniec  ,zazwyczaj czekam aż zaśnie  i wymykam się po cichu  .

Wtedy też myślę po ... ale nie chcecie wiedzieć co ...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Wtedy też myślę po ... ale nie chcecie wiedzieć co ...

Chcecie. Ja chcę. Lubię Twoje litery ułożone w słowa. Lubię Twoje myśli słowami podane :* Ja chcę. Zawsze chcę Aine.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcecie. Ja chcę. Lubię Twoje litery ułożone w słowa. Lubię Twoje myśli słowami podane :* Ja chcę. Zawsze chcę Aine.

Tak niefortunnie to ujęłam  i chyba od razu wiedziałam ,że Ty będziesz chcieć- wiedzieć więcej,Iko  :D

No dobrze ,to jak już mnie wywołałaś z mojej ciemni ,pomyśle co ja wtedy myślę ...

Na pewno budzi się we mnie wstępne wkurwienie , czasem ugłaszcze je w sobie śmiechem od niechcenia... 

I tak sobie pękam z rozbawienia wewnątrz...

A czasem to już wkurwienie narasta , drapie tłustą kredą po tablicy myśli- wiązankę różnorakich zwrotów...

Że dupek .. że frajer ...że egoista ...  

A potem już lecą takie bluzgi ... co ich kobiecie nie wypada mówić głośniej ...przy takiej publiczności  :*

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Nosz kur&$+@+$@/#ć, ileż będzie gadał? Nie widzi, że chce mi się SPAĆ?! Wynocha! Najprędzej będzie przez okno!"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę o tym jak bardzo wkurwi się myszkamini jak się dowie :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...