Skocz do zawartości
Ginger

O Czym Myslisz Po Sexie?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

O czym myślisz po sexie?

I czy zdarza Ci się pytać partnera, o czym myśli?

Może on zadaje to pytanie?

Co myślisz? A co mu/jej odpowiadasz? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli seks nie zakończył się moim orgazmem, to myślę dalej o... seksie  :redevil:

Ale tak po całkowitym odprężniu, to o jakiejś smacznej przekąsce przy muzyce.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm chwile "po" mam pustkę w głowie :)

Po kolejnej chwili mam ochotę na powtórkę...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorkiem po wspaniałym seksie z moją Żonką i wspólnym extra orgazmie przytuliliśmy się jak zwykle mocno do siebie ciesząc się swoją obecnością i ciepłem. Zazwyczaj jest to około północy, więc przeważnie zasypiamy, ale wczoraj jakoś mój "mały" chciał więcej i więcej. Chyba moje potrzeby rosną z wiekiem. Także myślałem znowu o seksie ... ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po seksie najczęściej myślę że czas by do domu się zbierać :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy z kim ten seks. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po seksie najczęściej myślę że czas by do domu się zbierać :D

Też tak mam :lach: :lach: :lach:

Hmm a tak na poważnie to jak widzę nikt palący jeszcze się nie wypowiedział. :redevil: :redevil:

Moja pierwsza myśl to Pić!!!!!!!!!

a druga to gdzie te papierosy bo przecież sąsiedzi już wyszli na balkon na papierosa :redevil:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorze :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po dobrym seksie myślę żeby go jak najszybciej powtórzyć :redevil: A w ogóle po to zdarza mi się myśleć o jedzeniu czy piciu jak było naprawdę ostro :redevil: Rzadko zdarza mi się pytać partnerkę o czym myśli, raczej staram się ją zrelaksować i utwierdzić w tym że było mi z nią dobrze :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja staram się nie myśleć o niczym. Leżę beztrosko na łóżku, patrzę na sufit i po dłuższej kontemplacji o niczym wpada mi myśl do głowy!

"Kurwa co za banda oszołomów gładziła mi sufit, może inna zrobiłaby to lepiej?"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...