Skocz do zawartości
Su.

Ilość Partnerów.

Rekomendowane odpowiedzi

(...). Natomiast facet, który po 10 latach dalej wznosi swoją kobietę na szczyty ekstazy - to jest dla mnie Gość! (...)

A dziękuję za uznanie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram sie nie generalizować i nie wyciagać pochopnych wniosków. Owszem ilość jest wskazówką i ważną dla mnie informacją, ale nie wyznacznikiem jakości przyszłego sexu czy związku. Na poziomie sexualnym duza ilość partnerów u kobiety jest dla mnie totalnie pociagajaca, sytuacja sie odwraca gdyby byli to partnerzy z mojego środowiska. Takiej sytuacji wolalbym unikać co nie znaczy że miałbym złe zdanie o tej dziewczynie. To co myśle ja to jedno, ale uwazam że nadal spolecznie silnie zakorzenione są stereotypy i patriarchalne wzorce przyzwalajace, lub nawet wpychajace meżczyzne w bycie ogierem o wybujalej liczbie partnerek a jednocześnie etykietujace kobiete o identycznym doswiadczeniu jako "dziwke i szmate".

Dla mnie ten społeczny antagonizm jest na tyle słaby że osoby o takim "niskim" statusie budza we mnie już na wstepie sympatie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat dziewczynie podałem liczbę kochanków o 2/3 niższą niż w rzeczywistości, bardzo się bała chorób i jednak im więcej partnerów tym gorzej dla niej to wyglądało, ja sam przebadany jednak bym jej nie przekonał i skończyłoby się na prezeratywach co w moim przypadku oznaczałoby zero seksu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilość to rzecz względna, liczy się jednak jakość. Niech każdy ma taką na jaką sobie zasłużył : P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilość partnerów/partnerek nie powinna mieć znaczenia :) Jeżeli ktoś decyduje się na różnego rodzaju związki i zabawy to powinien mieć świadomość, że nie jest/był jedynym/jedyną. Natomiast czy lepsza jest większa ilość partnerów/partnerek trudno ocenić :) czy chce się być jedną/jednym z wielu czy kimś o kim się pamięta i wspomina udane spotkania. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...