Skocz do zawartości
Su.

Ilość Partnerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Starzy Indianie powiadają, że ilość partnerek mężczyzn, którą podają, należy podzielić przez trzy, natomiast partnerów kobiet pomnożyć razy pięć ;)

Tylko arytmetyka się nie zgadza hehe.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Starzy Indianie powiadają, że ilość partnerek mężczyzn, którą podają, należy podzielić przez trzy, natomiast partnerów kobiet pomnożyć razy pięć ;)

Tylko arytmetyka się nie zgadza hehe.

Ilcia pokaz mi tego Indiana a mu tyłek skopię! :D

Ewentualnie raz mi sie moze zdarzylo troszku okłamać :P Ale to daaawno było ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie pytam i choć może i odrobinę by mnie to ciekawiło, to temat ten poruszam wyłącznie gdy Dama zapyta pierwsza. Nie mam wtedy problemu żeby wprost o tym porozmawiać, odpowiedzieć na pytania.. jak i zadać swoje gdy czuję że drugiej osobie zależy na rozmowie w tym temacie. Nie zawyżam, nie zaniżam, mimo że to indiańskie przysłowie już słyszałem :) Zresztą, skoro słyszę takie pytanie, to chyba o to chodzi żeby szczerze na nie odpowiedzieć, więc z ust Hot'ki też wolałbym usłyszeć prawdę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawa i chcę wiedzieć przynajmniej mniej więcej jakie doświadczenie ma kochanek. Szczegóły mnie nie interesują ale ogólny pogląd dobrze mieć.

Sama też spotkałam się z takim pytaniem, jak narazie mówię prawdę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eh nie widzę powodu dla którego wiedza o ilości partnerów seksualnych miałaby być ukrywana. Skoro, ktoś idzie na układ, wydawałoby się, że powinien wiedzieć tak podstawowe informacje o swoim przyszłym partnerze. Sex jest sam w sobie odpowiedzialny, także bądźmy odpowiedzialni za siebie i innych. Ja osobiście nie wiem czy poszedłbym do łóżka z kobietą, która miała nie wiem, strzelam... 100 partnerów...

Czy wyznanie szczerości przed kochankiem lub kochanką uwłacza czyjejś godności?

Aro oczywiście że nie uwłacza.

Wiadomo że zdrowie najwazniejsze, no ale z drugiej strony Hotka któr miala 5 partnerów tez mogla sie zarazić świnstwem niz taka co miala ich 100. Wiadomo że wtedy mniejsza mozliwość, no ale nie o choroby mi tutaj chodzi.

Chodzi mi o sam fakt tego że kobieta żona/ dziewczyna, narzeczona,Hot Wife miała tylu a tylu, to samo w druga stronę.

Czy wielka ilość Wam przeszkadza czy jest zupelnie obojętna ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o sam fakt tego że kobieta żona/ dziewczyna, narzeczona,Hot Wife miała tylu a tylu, to samo w druga stronę.Czy wielka ilość Wam przeszkadza czy jest zupelnie obojętna ?

Jeśli byłaby to rzeczywiście wielka ilość to chyba bym spasowała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli byłaby to rzeczywiście wielka ilość to chyba bym spasowała.

A jaka to wg. Ciebie wielka ilość ? 10 , 30, 70 , 100 a może 300 ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duża ilość, długość to pojęcia względnie subiektywne

Owszem. A wg. Ciebie dużo to ile?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo cięzki temat i jednocześnie ciekawy.

Jeżeli chodzi o mnie, to brzydze się kobiet co miały dużo partenrów, kochanków, itp., itd. Najgorsze jest to, że najbardziej powinienem   brzydzić  się siebie.  30, 40 jak mówia niektórzy, to niewielka liczba....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka to wg. Ciebie wielka ilość ? 10 , 30, 70 , 100 a może 300 ?

hehe ;)

i to jest pytanie, ile!?

wszystko zależy od wielu składowych, liczby nie podam bo nie da się powiedzieć że 99 to ok a 100 to już za dużo. Nie zakładam jakiejś granicy wyznaczonej cyframi, zakładam że intuicja podpowie że to moja liga lub nie.

a wg Ciebie Su ile to dużo? masz taki wyznacznik ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...