Skocz do zawartości
Su.

Ilość Partnerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mnie naszło, kochane Hot Wife czy Kochankowie Was pytaja ile miałyscie partnerów w łóżku, czy Wy pytacie ?

Czy ma to dla Was jakiekolwiek znaczenie, moze lepiej jak Kochanek miał wiecej kobiet = wieksze doświadczenie (chociaż nie zawsze oczywiscie to idzie w parze) a może to gorzej?

To samo Kochankowie, pytacie Hot Wife o bylych partnerów, albo ich ilość? Jak wtedy lepiej, że mniej czy lepiej że wiecej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytam się.

Czasem któryś pyta mnie, ale nie odpowiadam.

Raz jednemu panu zebrało się na szczerosc i powiedział mi, że w ciagu ostatniego roku zaliczył 30 kobiet.

Nie sam fakt , że miał ich tyle, ale sposób w jaki o nich mówił, spowodował, że dla tego pana wciąż mam za duzo pracy i jestem zbyt zajęta na spotkanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytam, raz mnie ktoś z Forum zapytał, a i tak nie odpowiedziałam zgodnie z faktem rzeczywistym.

Na co komu ta wiedza to nie wiem.

Pytam jednak o doświadczenie w "kątach" jeśli planuję taką psotę, to jest istotne, bo nie każdy Pan potrafi w takiej sytuacji stanąć na wysokości zadania, peszy go obecność drugiego itp., w takich sytuacjach to jest istotne pytanie ;)

A czy lepiej czy gorzej..to osobnicze jest. Jeden Pan może mieć i setkę kobiet, a w łóżku nadal zachowuje się jak wypłosz.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie mnie to nie interesuje....

Po co wnikać w takie szczegóły....

To jest prywatna sprawa każdego z nas....i jak ktoś nie che to się nią dzielić z nikim nie powinien....

A jak chce....to też indywidualne podejście :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam bo mnie zawsze ciekawi, ot po prostu zwyczajna moja babska ciekawość :redevil:

I niektorzy reagują normalnie a niektorzy "Cooo?!" chociaz wcale tego tyle nie było żeby moglobyc jakiekolwiek zdziwienie...

Ja nie mowie o spowiedzi, ot przy okazji jakiejs tam rozmowy własnie na luzie. A nie ze skreslam kogos bo miał 100 kobiet chociaz jednak jestem za tym żeby było ich mniej.

I ciekawi mnie opinia Pań w tym temacie własnie.

Zupełnie mnie to nie interesuje....

Po co wnikać w takie szczegóły....

To jest prywatna sprawa każdego z nas....i jak ktoś nie che to się nią dzielić z nikim nie powinien....

A jak chce....to też indywidualne podejście :)

Oczywiście, ale niektórzy mają to na uwadze.

Dla jednych dużo to 20 partnerów a dla innych 200.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakos specjalnie mnei to nigdy nie interesowalo i nie interesuje, jednak jesli padn itakie pytanie nie mam problemow aby na nie odpowiedziec.

Co do "doswiadczenia"  wg mnei absolutnei nie idzie ono ani z wiekiem ani z iloscia partnerek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu zwyczajna moja babska ciekawość :redevil:

Taką ciekawość chyba ma dość dużo ludzi. A przynajmniej ja mam :)

Inną kwestią jest to, że nie przywiązuje do tego wagi. Z jednego prostego powodu: co było, a nie jest nie pisze się w rejestr. 

Podsumowując, zdarzy mi się czasami zapytać, ale absolutnie nie ma to wpływu na ocenę kobiety. I tak samo w drugą stronę, ja nie robię tajemnicy, gdy partnerka zada mi takie pytanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taką ciekawość chyba ma dość dużo ludzi. A przynajmniej ja mam :)

Inną kwestią jest to, że nie przywiązuje do tego wagi. Z jednego prostego powodu: co było, a nie jest nie pisze się w rejestr. 

Podsumowując, zdarzy mi się czasami zapytać, ale absolutnie nie ma to wpływu na ocenę kobiety. I tak samo w drugą stronę, ja nie robię tajemnicy, gdy partnerka zada mi takie pytanie.

Podobnie ja własnie mam. Ot ciekawa jestem. Tez nie przywiązuje zbytniej wagi do tego, chociaz moze ciut mnie zrazić jak facet mówi w wieku młodym ze mial okolo 100 kobiet które wyrwał gdzieś tam..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

facet mówi w wieku młodym ze mial okolo 100 kobiet które wyrwał gdzieś tam

No i jeszcze pytanie ile w tym prawdy. Jak wiadomo, nie którzy zawyżają sobie wynik :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze pytanie ile w tym prawdy. Jak wiadomo, nie którzy zawyżają sobie wynik :splashface:

Nie widze w tym sensu ale wiesz że moze to byc prawda?

Ja nie zawyżam, ani nie zaniżam, jeśli juz to po prostu nie odpowiadam na pytanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...