Skocz do zawartości
mavarick87

Plaża Nudystów Jako Wstęp Do Czegoś Więcej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was,

Od dawna mam ochotę urozmaicić nasze życie erotyczne z dziewczyną, rok temu udało mi się ją przekonać do założenia  wspólnego profilu na pewnym portalu gdzie mieliśmy poznać parę albo panią, Ewa mówiła że chciała by zobaczyć jak to jest z kobietą ale nie jest do końca tego pewna, niestety spaprałem robotę bo zbytnio naciskałem i chociaż spotkaliśmy się z kilkoma parami na kawę to teraz wiem że przez moje zbytnie naciskanie nie wyszło nic więcej. Teraz chciałbym to naprawić o ile jest jeszcze taka szansa. 

Obecnie sytuacje wygląda w ten sposób że udało mi się ja przekonać na wizytę na plaży nudystów i bardzo jej się to spodobało mówiła że chętnie pójdzie znowu, czy to jest jakiś dobry znak na przyszłość? Poza tym czasem ogląda się za kobietami zwraca uwage na piersi albo pupę, do tego, pracuje z nią jeden latynos i kilka razy przyznała się że chetnie by zobaczyła bo ma w spodniach... 

Czy myślicie że to co napisałem może oznaczać że sprawa jest na dobrej drodze?

Jaki krok proponujecie jak to poprowadzić.

Może ktoś z was bywa na plaży nudystów w kryspinowie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem, z dwoma kobietami osobno i raz sam. Powiem Ci że jaki kraj, taka plaża nudystów.. Już bardziej Ci nad polskim morzem polecam, ale nie licz na za wiele. Raz w chałupach zostałem zaproszony do podglądania Pani przez rogacza, ale niestety nie spełniała moich oczekiwań estetycznych, delikatnie mówiąc. Być może będziesz miał więcej szczęścia,czego Ci życzę. Już lepiej to jakoś zainscenizować  bez jej wiedzy. Mogę pomóc  jak byś miał problem,  bo trzeba inwestować we własną społeczność lokalną : )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zorganizować 1-2 panów do podglądania i ewentualnie pieszczot. Ty wiesz kto to będzie, oni wiedzą, a ona nie : )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek pws76

Moim zdaniem plaża to plaża, a seks to seks. To że się podobało na plaży nudystów znaczy tylko, że się podobało na plaży nudystów... i nic więcej. Taka plaża w założeniu jest aseksualna. Co innego dzika plaża, gdzie jest się samemu, ewentualnie "Schweichenstrand", jak np. w Cap D'Agde...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek did

pws76 masz racje .Bylismy z zona w Koversadzie to jeden z najwiekszych osrodkow naturystycznych w europie kilka tysiecy nagich ludzi.Zero seksu sama nagosc ludzie mlodsi i starsi,bylo naprawde super ale nie czulem zadnego podniecenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to tylko efekt placebo (może sobie to tylko wmawiam) ale czuję podświadomie że ona ma jednak ochotę na kogoś jeszcze, 

ostatnio na wspomnianej plaży byliśmy z parą znajomych - niestety tekstylni i nie opalali się nago, w pewnym momencie moja znajoma powiedziała żonie że jej facet ma zakrzywionego penisa - wyszeptała to tak nieudolnie że wszyscy to słyszeliśmy, ale nie w tym sęk.

Chodzi o to że po tym moja pani oznajmiła że chętnie by to zobaczyła i jest ciekawa jakiego on ma.  Czy waszym zdaniem jest to jakieś przesłanie ku otwartości seksualnej 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale to wszystko wciąż jednak, rozgrywa się w Twojej głowie. Nie masz żadnej pewności jak naprawdę zareaguje gdy ją spytasz "a może chciałabyś zobaczyć tego jego penisa"? A może zrzednie jej mina i powie "oszalałeś, to tylko taki żart"! Głupio by było. Ale by Cię nie zniechęcać to Ci powiem, że czasem wyobrażenia są wystarczająco silnym bodźcem by rozkręcić się w wyrku na całego. A z czasem gdy okażą się niewystarczające, no to ...

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pws76 masz racje .Bylismy z zona w Koversadzie to jeden z najwiekszych osrodkow naturystycznych w europie kilka tysiecy nagich ludzi.Zero seksu sama nagosc ludzie mlodsi i starsi,bylo naprawde super ale nie czulem zadnego podniecenia.

W koversadzie ...ale na wyspie zdarza się kawalek dziekiej plazy od pelnego morza...   jedyno z dwóch miejsc w Chorwacji gdzie mozna spotkac onanizujacych się podgladaczy.

Jest tez plaza koło Valaty i tam to jak swingers club pod chmurką ....  inna sprawa ze niedaleko tej plazy tez dzialal (nie wiem czy do tej pory dziala) swingers club anakonda choc nazwy nie jestem pewien.

A tak to zgodze się w większosci plaze naturystyczne są aseksualne ..... choc w Polsce ma się to troche inaczej....

Witam was,

Od dawna mam ochotę urozmaicić nasze życie erotyczne z dziewczyną, rok temu udało mi się ją przekonać do założenia  wspólnego profilu na pewnym portalu gdzie mieliśmy poznać parę albo panią, Ewa mówiła że chciała by zobaczyć jak to jest z kobietą ale nie jest do końca tego pewna, niestety spaprałem robotę bo zbytnio naciskałem i chociaż spotkaliśmy się z kilkoma parami na kawę to teraz wiem że przez moje zbytnie naciskanie nie wyszło nic więcej. Teraz chciałbym to naprawić o ile jest jeszcze taka szansa. 

Obecnie sytuacje wygląda w ten sposób że udało mi się ja przekonać na wizytę na plaży nudystów i bardzo jej się to spodobało mówiła że chętnie pójdzie znowu, czy to jest jakiś dobry znak na przyszłość? Poza tym czasem ogląda się za kobietami zwraca uwage na piersi albo pupę, do tego, pracuje z nią jeden latynos i kilka razy przyznała się że chetnie by zobaczyła bo ma w spodniach... 

Czy myślicie że to co napisałem może oznaczać że sprawa jest na dobrej drodze?

Jaki krok proponujecie jak to poprowadzić.

Może ktoś z was bywa na plaży nudystów w kryspinowie?

Kryspinów ? hm naturystycznie to tam jest chyba tylko w niedziele i sobote i to do poludnia .

Mnostwo podgladaczy onanistow biseksualnych facetow lub gay  i to czasem podchodza na wyciagniecie reki z ptakiem w reku ... ale tez bywaja parki uprawiajace sex..... bywaja tez malzenstwa cuckold .... i mnostwo chetnych facetow na sex ...niektorzy z naprawde duzymi i czesto w wzwodzie.

Mozna się zniesmaczyc bywaja czasem nachalni głównie popoludniową porą .

Jak na poczatek :) moze dac to odwrotny skutek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Ja gdybym pojechał już na plażę naturystów, i zobaczyłbym na niej innych wpatrujących się wścibsko we mnie albo w moją żonę to wtedy ostro bym się wkurwił...nie po to jadę na plażę naturystów aby poznawać kogoś w temacie cuckold, swing etc.

Ziemia dla ziemniaków, księżyc dla księży a plaża naturystów dla naturystów i niech tak kurwa jego mać zostanie.

Nie łamcie norm nudystów... mają prawo do tego aby odpoczywać zgodnie z przekonaniami ducha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...