Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dominacja - Czyli Czego Oczekujemy Od Uległej Bądź Uległego

Rekomendowane odpowiedzi

Po obróbce termicznej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nie mają ograniczeń. Bywają kanibale, eunuchy, fanatycy łamania kości czy innych igieł pod paznokciami albo baterii w cewce... Podstawą wszystkiego jest określenie granic i oczekiwań.

Ja dominuję i oczekuję przede wszystkim dobrej zabawy oraz spełnienia obu stron.

Przede wszystkim nic na siłę. A sprawy techniczne? Do uzgodnienia. Jednak bez kalectw, oblechy czy stałych śladów na ciele bądź psychice.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zboczek

Inżynier bardzo dobrze to podsumował, trzeba umieć odróżnić dominację od sadyzmu.

Ból potrafi być bardzo przyjemny, ale tylko w pewnych granicach :)

Zresztą tortury psychiczne potrafią być przyjemniejsze od fizycznych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą tortury psychiczne potrafią być przyjemniejsze od fizycznych.

Dla kogo? :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zboczek

Zarówno dla Uległej jak i Pana. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko dla jednych coś jest dominacją, dla innych sadyzmem. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość uległych ma jakieś granice. To, co dla jednej osoby jest najprostszym poleceniem, dla drugiej strony jest już nie do przyjęcia.   Niemniej granice z czasem też mogą się przesuwać. 

Ja patrzę z pozycji osoby uległej, a nie na wszystko pozwolę. 

Ale też z pozycji dominy, która wymyśla rozkazy dla swojej sfory.

Twoje poglady mi sie podobają. Mam podobnie.

Myśle, że dobrze jest powiedziec/ustalic sobie w jakich granicach działamy, czego na pewno nie (!) zrobimy. A poza tym w tych granicach hulaj dusza....(!)

Ja kiedys bawilem sie w weekendy tak: jednego dnia robimy to co ja, facet chce a drugiego, to co Ona chce  :-) Fajnie  ?! :-) :-) :-P

(jedno inspirowało drugie, ale trzeba sie do tego lepiej poznać, to jedyna wada)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedno inspirowało drugie, ale trzeba sie do tego lepiej poznać, to jedyna wada

To chyba raczej zaleta i cały właśnie smaczek,

w siebie wzajemnym poznawaniu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

Odnoszę wrażenie być może że się mylę, że wizja Twoja drogi Zboczku jest nieco romantyczna i przypomina mi postać Greya z powieści E  L James wybacz za porównanie ale postać z książki identycznie postępowała łącznie z identycznym nazewnictwem przypadek?? :-) :-) , ale nikt nikomu nie zabrania utożsamiać się z bohaterami :-) Pamiętaj jedno że jeśli wchodzi się w ten realny świat BDSM to nie jest zabawa i nikt nikogo nie może do niczego zmusić to od mądrości Pani ( w moim przypadku) i dojrzałości zależy bezpieczeństwo uległego i poczucie jego wartości i spełnienia. Balansujesz tu z ludzkimi uczuciami i fizycznością a to nie jest łatwe. Dlatego trzeba rozmawiać i trzeba słuchać co mówi druga strona a reszta przyjdzie z czasem a w BDSM granice są po to aby je przekraczać umiejętnie przekraczać :-) jeśli któryś uległy sam reżyseruje co chce aby jego Pani mu zrobiła to raczej należy zadać tu pytanie kto w tym związku jest uległy? poczytaj obserwuj swoje uległe i rozmawiaj a na pewno dojdziesz do szczytów które mają piękne widoki :-) powodzenia :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...