Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Dominacja - Czyli Czego Oczekujemy Od Uległej Bądź Uległego

Rekomendowane odpowiedzi

Uległym bądź uległą może zostać każdy, silna pani prezes, bezwzględna szefowa, spokojna pani domu, czy nieśmiała romantyczka. Każda z tych osób może mieć to coś w sobie, tą potrzebę podporządkowania się, całkowitego oddania się w czyjeś ręce. Tego właśnie oczekuję od swojej uległej, bezwzględnego posłuszeństwa, niestety o taką uległą jest niezwykle trudno. Uległa powinna czuć że w momencie rozpoczęcia zabawy staje się własnością Pana, powinna wykonywać wszystkie jego polecenia bez zbędnych negocjacji. Uległą powinna rozpalać niewiedza do czego jest zdolny posunąć się jej Pan. 

Jeśli jesteś Uległą bądź Panem, napisz czego oczekujesz. Wiele osób chciałoby być zdominowanych, lecz nie chcą spełnić najprostszego polecenia, czy takie osoby nadają się na uległych?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość uległych ma jakieś granice. To, co dla jednej osoby jest najprostszym poleceniem, dla drugiej strony jest już nie do przyjęcia.   Niemniej granice z czasem też mogą się przesuwać. 

Ja patrzę z pozycji osoby uległej, a nie na wszystko pozwolę. 

Ale też z pozycji dominy, która wymyśla rozkazy dla swojej sfory.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległa powinna czuć że w momencie rozpoczęcia zabawy staje się własnością Pana

Już mi się podoba Twoje podejście :dobre:

Wiele osób chciałoby być zdominowanych, lecz nie chcą spełnić najprostszego polecenia, czy takie osoby nadają się na uległych?

Nie.

Jeśli chodzi o "najprostsze" polecenie, a nie wiem jakie są dla Ciebie "najprostsze" ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zboczek

Najprostsze polecenia czyli np dokumentowanie zdjęciami moich poleceń. Oczywiście jestem w stanie zgodzić się na zdjęcia bez twarzy, rozumiem potrzebę dyskrecji.

Zawsze można spisać umowę pomiędzy Panem a Uległą, ale czy prawdziwa kobieta która ma uległość we krwi by tego chciała? Mnie najbardziej podnieca to że nie ma granic, i uległa wie że mogę zrobić bardzo wiele.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można spisać umowę pomiędzy Panem a Uległą, ale czy prawdziwa kobieta która ma uległość we krwi by tego chciała?

Nie wiem, może nieprawdziwa będzie chciała ;)

Mnie najbardziej podnieca to że nie ma granic, i uległa wie że mogę zrobić bardzo wiele.

Każdy ma granice, a jeśli ich nie ma, niech sobie szybko je określi, póki zdrowy na umyśle ;)

i ciele ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie... nie ma granic...  No tu się mylisz ogromnie! Granice są zawsze! Gdzie? Sprawa indywidualna!

Już opowiadałam na forum o historii, gdy pani i pan przekroczyli granice. Skończyło się dla pani wylądowaniem w szpitalu z ciężkimi obrażeniami, także wewnętrznymi, w ciężkim stanie. A że wstydziła się powiedzieć prawdę, to powiedziała, że pan ją zgwałcił i zmasakrował. Nie muszę chyba mówić jakie były konsekwencje?

No i film oparty na faktach, niestety tytułu nie pamiętam, gdzie jeden facet chce zostać zjedzony (dosłownie), a drugi go zeżarł (tak, kanibalizm). 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Jeden chciał być zjedzony, drugi chciał go zjeść. I nie była to fikcja na potrzeby filmu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zboczek

To już jest granica bezwzględna ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka względna? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...