Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Wspólny Jednoczesny Orgazm

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, ze nikt jeszcze w tym temacie nie wspomnial o tantrze dzieki ktorej mamy idealne mozliwosci kontrolowania naszej wspolnej rozkoszy.Zachecam do eksperymentow w tym zakresie.

O tantrze pisalem juz wczesniej , wiec nie bede sie powtarzal.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masz jeszcze siłę po wielu orgazmach? spytam wprost? :redevil:  bo mi tak wszystko drga, że szklanki z wodą nie utrzymam  :facepalm:

Dlatego ja wtedy z butelki piję, serio! :D Grozi tylko rozlaniem. :P

Kochana, zdarzało mi się, że bym się przewróciła po zejściu z łóżka, bo nogi mi się ugięły ze zmęczenia. :lach:

Ale szybki prysznic i kontynuacja. :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale szybki prysznic i kontynuacja.

chyba zbyt "bohatersko" prysznicem to nazwałaś....u mnie to jest raczej... czołgam się pod prysznic, siadam a woda się na mnie leje :D  

chcę lecz boję się kontynuacji  :facepalm:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fan69

Hm,ja przygotowuję swoją kobietę minetką,jak widzę ze dochodzi,to wchodzę w nia na boku ,i kończymy razem,ale robie poprawkę w jej ustach jak jeszcze ma orgazm,wtedy jest cudownie.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie widzę efektu WOOOW w temacie jednoczesnego orgazmu.

Otóż to! Zdecydowanie wolę gdy partner "na trzeźwo" obserwuje mój orgazm. Ja też uwielbiam przyglądać się na spokojnie gdy on szczytuje :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obie opcje są fajne, ale z całkiem innych powodów. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ,będzie nie w temacie ...ale muszę :D

Obudziłam się dziś i zaglądam jednym zaspanym okiem na forum w telefonie...

Patrze...co tam nowego ...

"Współczesny Jednoczesny Orgazm"

Oo. to jakaś nowość nad nowości ...mój orgazm to już staroświecki czy jak ? rany...

Przetarłam oczy ,by szybko nadrobić zaległości ,przeczytać ...no i korzystać w końcu z życia bogatsza  przynajmniej o teorię, co to współczesny orgazm ,ha!

"Wspólny" tam tam jest napisane ...łeee  :facepalm: :->

O wspólnym to już pisałam chyba... 

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ,będzie nie w temacie ...ale muszę :D

Obudziłam się dziś i zaglądam jednym zaspanym okiem na forum w telefonie...

Patrze...co tam nowego ...

"Współczesny Jednoczesny Orgazm"

Oo. to jakaś nowość nad nowości ...mój orgazm to już staroświecki czy jak ? rany...

Przetarłam oczy ,by szybko nadrobić zaległości ,przeczytać ...no i korzystać w końcu z życia bogatsza  przynajmniej o teorię, co to współczesny orgazm ,ha!

"Wspólny" tam tam jest napisane ...łeee  :facepalm: :->

O wspólnym to już pisałam chyba... 

Kurcze fajnie powiedziane ,,wspolczesne,,Nie dlugo beda jeszcze nowoczesne :) .To tak ja z ludzmi , lataja na paralotniach .Teraz to sa nowoczesne czarownice :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...