Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Wspólny Jednoczesny Orgazm

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no Illcia, ja się TYLKO ZA SIEBIE wypowiadam, a nie jakieś "sądzę", "wydaje mi się".... 

Ja dochodzę w przysłowiowe 3 minuty, choć nie wiem, czy tak długo się wstrzymam. ;) No tak mam już, a jeszcze jak facet dochodzi............ :redevil:

No to Ghost jestem chyba. :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dochodzę w przysłowiowe 3 minuty, choć nie wiem, czy tak długo się wstrzymam.

Statystycznie niewiele jest takich kobiet, więc w większości przypadków, para musi się dograć, mniej lub bardziej werbalnie :) czy tam oralnie tyż :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee... i tak się czuję już jak dziwoląg, to się nie odzywam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, no nie wierzę, ze się w ogóle nie odzywasz :P:redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie tymże. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek 0qip0

z reguły już po jej pierwszym orgazmie dostaje znowu kiedy ja dochodzę więc nie wiem czy się liczy :-) ale bywa i tak że ja pierwszy a ona potem sama. i tak i tak jest fajnie bo mogę się przyglądać a to cudowny widok :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie jest to kwestia dopasowania się i obserwacji jakie działania pobudzają partnera/kę, choć zapewne nie tylko :) W przeszłości nie zdarzały mi się wspólne orgazmy, a z obecną partnerką już po 2 miesiącach udało nam się zsynchronizować :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezwykle rzadko. Jestem z gatunku tych co miewają orgazmy a nie mają. W ogóle u mnie z orgazmami trudno i nie każdy kochanek mi je sprawia.  W zasadzie tylko Janek wie jak zrobić ten cud, bym miała ze dwa, czasem trzy w niewielkim odstępie czasu, a jeszcze zsynchronizować się  by był jednoczesny ... CUD prawdziwy :D  Ale się zdarza i jest fantastyczne. Nawet nie dlatego, ze jest fantastyczne jako samo w sobie, ale dlatego że orgazm jednoczesny jest zjawiskiem unikatowym w moim zyciu sexualnym.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mąż: zawsze czekam na żonę. to priorytet. potem przyspieszam swój, bo mi nie wystarczy 15 min, muszę się nieźle napocić żeby dojść w 20.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...