Skocz do zawartości
Duszek sraczka

Wspólny Jednoczesny Orgazm

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek sraczka

Witajcie,

Wczoraj wieczorem kochałem się z żoną, dostaliśmy  wspólny jednoczesny orgazm. Jest to tym bardziej niesamowite doświadczenie, ponieważ dopasowanie i  wzajemne poznanie ciał zajęło nam ładnych kilka lat.

Mojej żonie nigdy wcześniej z żadnym partnerem czy kochankiem nie udawała się taka sztuka. Z resztą ja mam takie samo doświadczenie nigdy wcześniej z żadną partnerką nie udało mi się wspólnie szczytować.

Warte uwagi jest też, że nigdy w spotkania typu cuckold nie udało nam się szczytować jednocześnie w obecności kochanka.

Od kilku lat cieszymy się wspólnymi jednoczesnymi orgazmami! I nadal poznajemy grę swoich ciał.

A jak jest u was?! Zapraszam do dyskusji!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy jednoczesny. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Ilcia nie bądz taka wylewna! :) ;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilcia nie bądz taka wylewna! :) ;p

Rzeczywiście, jedno słowo w moim przypadku może oznaczać chorobę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to żaden problem przecież.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, to może być "problem" jeśli kobieta nie dochodzi do orgazmu w przysłowiowe trzy minuty oraz wtedy gdy facet kilka razy wstrzymuje swój, wtedy on "musi" gonić partnerkę, ( i jednocześnie starać się jej nie przegonić orgazmu ;) )  która własnie rozbudziła się na tyle, by dojśc.

Wydaje mi się, że wyjątkowo rzadko dochodzi w sposób naturalny* do jednoczesnego orgazmu i tylko wtedy gdy partnerzy znają się wyjątkowo dobrze.

* "czekaj, jeszcze nie, ja jeszcze chwilkę" lub "już, teraz, bo ja własnie" :lach:

Myślę, że każdy ma jakieś sposoby "umawiania się" na jednoczesny orgazm :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak z wielu innymi rzeczami, które robi się wspólnie w małżeństwie/związku, by sukces był, musi być dobra komunikacja i dogranie.

No nie wierzę w jednoczesne orgazmy podczas pierwszego, w zasadzie "zapoznawczego" seksu :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...