Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Pavel pisze:

Czy na pewno? Polemizowałem już kiedyś z takim twierdzeniem...

Badań nie prowadziłam, ale myślę, że jednak większość żonatych nie chce nic zmieniać w swoim życiu (a konkretniej żony). Większość to nie znaczy wszyscy. 😉 

A Ty zaobserwowałes coś innego? Podziel się, chętnie przeczytam. 🙂

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też badań nie prowadziłem, ale myślę, że większość singli wchodzących w układy cuckold też nie zamierza tworzyć związków (romantycznych z przeznaczeniem na żonę) z Hot Wife. Ci co szukają partnerki życiowej raczej szukają ich na sympatia pl albo wśród wolnych kobiet wokół siebie. A skłonność do zakochania się w sekspartnerce (i wymknięcia się relacji cuckold spod kontroli) wydaje mi się być podobna i wśród związanych i wśród wolnych. 

Swoją drogą jestem ciekawy czy takie badanie kiedyś były prowadzone..

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Pavel pisze:

myślę, że większość singli wchodzących w układy cuckold też nie zamierza tworzyć związków (romantycznych z przeznaczeniem na żonę) z Hot Wife.

Zastanawiam się tylko, czy w singlu nie ma większej pokusy na stworzenie czegoś z Hot Wife, bo jest samotny, a ona jest "wszystkim" co ma. Żonaty lub w związku już kogoś kocha, myśli jeszcze o kimś innym.

• Lubię 3
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Janek12 pisze:

Zastanawiam się tylko, czy w singlu nie ma większej pokusy na stworzenie czegoś z Hot Wife, bo jest samotny, a ona jest "wszystkim" co ma. Żonaty lub w związku już kogoś kocha, myśli jeszcze o kimś innym.

Myślę, że jeśli singiel świadomie wchodzi w układ z HotWife to nie po to żeby tworzyć z nią związek. Bo wtedy musiałby mieć z tyłu głowy że to on zostanie rogaczem, a ona będzie miała kolejnych kochanków.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.10.2024 o 00:11, Druh. pisze:

Myślę, że jeśli singiel świadomie wchodzi w układ z HotWife to nie po to żeby tworzyć z nią związek. Bo wtedy musiałby mieć z tyłu głowy że to on zostanie rogaczem, a ona będzie miała kolejnych kochanków.

Nie widzę w tym nic złego;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.10.2024 o 00:11, Druh. pisze:

Większość osób wchodząc w takie układy nie ma aż tak daleko idących planów. A nawet jeżeli mają to potrafią się one zmienić o 180 stopni. W końcu serce nie sługa czy jakoś tak...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...