Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.12.2022 o 09:53, Glock16 pisze:

Jako mąż nie po to budowałem coś z kimś przez x lat, żeby sobie teraz to rozdupcyć (chociaż w przypadku emocjonalności, niczego pewnym być nie można, wiadomo). Natomiast jako facet lubię od czasu do czasu "zjeść na mieście", poczuć inny zapach, inną reakcję na dotyk i tą uzależniającą adrenalinę związaną z poznawaniem ciała kochanki (hotki), usłyszeć jak rogacz pęka z radości gdy jego żona jęczy mu do słuchawki telefonu w trakcie zabawy ze mną, spełniać wspólne fantazję, a z wiekiem mam ich coraz więcej niż mniej itp. Komu jak komu, ale Wam tego tłumaczyć nie trzeba. Zanim dojdziecie do wniosku, że wypowiedź powyżej jest nie związana z tematem to już do niego wracam. Pozwolę się wypowiedzieć, patrząc na tematykę z perspektywy właśnie kochanka tudzież bulla (może kiedyś się uda). Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciężko jest znaleźć odpowiednich ludzi, by móc w przypadku żonatego faceta niewiele ryzykując (ryzyko jest zawsze wiadomo, ale mam tu na myśli właśnie dostępność czasową), aby uczestniczyć w tego typu relacjach. Dlaczego? Już tłumaczę. Na początku zazwyczaj jest tak, że nikomu nie przeszkadza fakt, że facet ma żonę i masę innych obowiązków. U mnie często bywało tak, że jak już doszło do spotkania, to po nim nagle przestało daną parę interesować życie prywatne mojej osoby oraz obowiązki z nim związane. Chcieli więcej, częściej, miałem być niemalże na zawołanie, co w moim przypadku jest niemożliwe z wyżej wymienionych względów, później wychodzą kwasy bo muszę odmówić raz drugi trzeci, a propozycję z mojej strony nie znajdują akceptacji wśród pary. Otrzymywałem propozycję na zostanie przyjacielem domu, gdzie na każdą chwilę, miałem stawić się w domu danej pary, nawet proponowano mi kiedyś kilkudniowe zamieszkanie z daną parą lub wspólne wyjazdy na wakacje. I na bank bym w to szedł gdyby nie fakt, że nie jestem singlem. Generalnie szczerze zazdroszczę tym, którzy znaleźli parę, która świadomie podchodzi do tematu i nie zaciera w trakcie relacji poczucia szacunku do życia prywatnego kochanka . Jako żonaty facet, często nawet nie zagaduje do par, mając w świadomości to, że nie dysponuję czasem "od kopa", a wszystko co robię muszę jakoś zaplanować i przemyśleć. Zdecydowanie łatwiej wyrwać mi się z pracy i odwiedzić spragnioną hotkę w mieszkaniu, aniżeli umawiać się na całonocne harce w hotelach (mimo, że to naprawdę świetna opcja). Gdy jest ładna pogoda, wspólny wyskok do lasu również jest dla mnie łatwiejszy w organizacji, niż weekendowe spotkania. Plusy i minusy są wszędzie wiadomo. Jako żonaty facet, nie chcę przynieść do domu żadnych chorób, dlatego jak uda mi się nawiązać jakąś relację, to jestem jej wierny. Single uważam mają większą możliwość zmian partnerów seksualnych (jestem pewien, a przynajmniej żywię taką nadzieję, że również dbają o zdrowie jak inni), natomiast ryzyko wydaję się być odrobinę większe. Takich plusów i minusów żonatych i singlów myślę jest masa, natomiast jednakże ja się trzymam słów mojej kochanki sprzed kilku dobrych lat. Cytuję "Nie wiem dlaczego tak jest, ale uważam, że najlepiej pieprzą żonaci faceci." haha i z tym Was moi drodzy zostawię ;)

Świetnie napisane. Kwintesencja sytuacji żonatych 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy jest żonaty kochanek którego żona pracuje za granicą (Italia)tak jak jest w naszym przypadki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, MarcPicard pisze:

Najlepszy jest żonaty kochanek którego żona pracuje za granicą (Italia)tak jak jest w naszym przypadki 

Żona blondynka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, MarcPicard pisze:

Moja brunetka 

Liczyłem że blondynka i jak pracuje we Włoszech to szybko byś się rogów dorobił 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Źle się zrozumieliśmy moja żona jest w Polsce a żona kochanka pracuję w Italii 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MarcPicard pisze:

Źle się zrozumieliśmy moja żona jest w Polsce a żona kochanka pracuję w Italii 

No całkiem na odwrót zrozumiałem. Sorry 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.12.2022 o 18:18, Druh. pisze:

@Glock16 - a co to za przyjaciel domu, który ma czas tylko w tygodniu w czasie jak wszyscy w pracy... jak szukaliśmy z żoną to z automatu osoby dyspozycyjne czasowo tylko w taki sposób były przez nas skreślane. 

Każdy szuka tego co mu pasuje. Są osoby które spotykają się tylko wieczorami, a są osoby jak Ty które spotykają się tylko w ciągu dnia... Trzeba szukać po prostu wśród osób które szukają tego samego. 

Myślę, że najlepszą opcją jest kochanek dla żony żonaty, ale taki którego żona wie. Bo nic bardziej nie wkurza niż gorączkowe sprawdzanie telefonu czy żona dzwoniła, albo przerywanie spotkania bo on musi wracać do żony... brrrrr

A my w pełni zgadzamy się z Druhem. Nie ma nic gorszego niż układ z kimś kto notorycznie odwołuje spotkania, musi uciekać szybciej, przekłada wszystko milion razy i kombinuje na wszystkie sposoby, żeby tylko się spotkać ale tak żeby żona się nie dowiedziała. Taka napięta i nerwowa atmosfera kompletnie zabija cały nastrój i przyjemność spotkań. Jest to z pewnością męczące dla obu stron.

Nie wykluczamy nikogo, ale mimo, że nie patrzymy już na sam aspekt moralności (to sprawa samego kochanka czy zdradza żonę, okłamuje ją i jak się z tym czuje) to jednak spotkania z singlami lub zajętymi osobami, które mają jasno ustaloną sytuacje jest dużo wygodniejsze i przyjemniejsze dla wszystkich stron.

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Matt2233 pisze:

No całkiem na odwrót zrozumiałem. Sorry 😉

Grunt że wszyscy są zadowoleni 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...