Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

I dlaczego Kochanek tylko dla Żony /Narzeczonej skoro może być to bliski dla wszystkich. 

A przecież może być Kochanka /przyjaciółka lub dla wszystkich. 

Przecież są pary czy pojedyncze Kobiety Rogaczki które też chcą ich partnerzy /partnerki mieli stały kontakt ze sobą. 

Pozdrawiam serdecznie Piotrek  ?

Miłego weekendu życzę 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, HotKociaki pisze:

dlaczego Kochanek tylko dla Żony /Narzeczonej skoro może być to bliski dla wszystkich

To akurat jest proste. Dla żony/narzeczoneh ponieważ to ona z nim sypia, ma seks, to ją ma on kręcić itd. Jak to ktoś (nie pamiętam czy @switch czy @Frodo) kiedyś powiedział na forum: "To żona ma kochanka pożądać, ja muszę go "jedynie" akceptować". Dlatego właśnie "dla żony/narzeczonej". To że panowie będę się dogadywać i lubić jest natomiast wartością dodaną. Ma ona mniejsze lub większe znaczenie ale do momentu gdy nie rozważamy bardziej typowych konstelacji poliamorycznych raczej zawsze będzie to znaczenie poboczne.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichura jesteśmy inną parą szkoda, że nie ma grupy Poliamoria ?

Pozdrawiam serdecznie 

Piotrek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, HotKociaki pisze:

Wichura jesteśmy inną parą szkoda, że nie ma grupy Poliamoria ?

Pozdrawiam serdecznie 

Piotrek 

Jasne. Jest jednak temat dotyczący wyłącznie poliamorii. Natomiast w pełni zgodzę się, że nie jest to najpopularniejszy typ układu, związku i preferencji na forum choć i takie osoby u nas są :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.08.2022 o 18:28, HotKociaki pisze:

I dlaczego Kochanek tylko dla Żony /Narzeczonej skoro może być to bliski dla wszystkich. 

A przecież może być Kochanka /przyjaciółka lub dla wszystkich. 

Przecież są pary czy pojedyncze Kobiety Rogaczki które też chcą ich partnerzy /partnerki mieli stały kontakt ze sobą. 

Ok, ale nadal nie wiem jak to jest u Was: Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście wolę żonatego Kochanka. Względy praktyczne. Nie będzie mieszał w moim związku i zachowa dyskrecję. Miałam już zakochanego gówniarza stanu wolnego. Samobójstwo z całą pompą i przedstawieniem. Zbędny dodatek. 

Ostatni stały kochanek był żonaty i fajnie sprawdzało się to przez 5 lat. Było minęło, szukam podobnej relacji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli moge wtracic? Ja postawie na kompromis i powiem... rozwiedziony

Taki juz swoje przezyl. Przewaznie wie na czym polega dyskrecja i ani mu w glowie pakowanie sie w zwiazki ?

• Lubię 2
  • Hmm... 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2020 o 21:20, Sailor&Lula pisze:

Jeśli żonaty, to niech żona wie, a jeszcze lepiej, gdy się przyłączy

Absolutnie podtrzymuję powyższą opinię, z perspektywy czasu i doświadczeń. 

Kochanek żyjący w otwartym związku, z przyjaźnie nastawioną partnerką - nic lepszego nie mogło mnie spotkać. Można czuć się swobodnie i bezpiecznie. Polecam. ;)

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, grzesiekcuck pisze:

Jesli moge wtracic? Ja postawie na kompromis i powiem... rozwiedziony

Taki juz swoje przezyl. Przewaznie wie na czym polega dyskrecja i ani mu w glowie pakowanie sie w zwiazki ?

Mam całkiem inne doświadczenia. Rozwodnicy często okazywali się bardzo roszczeniowi, upierdliwi i mało dyskretni. Chociaż oczywiście, to nie reguła.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

Mam całkiem inne doświadczenia. Rozwodnicy często okazywali się bardzo roszczeniowi, upierdliwi i mało dyskretni. Chociaż oczywiście, to nie reguła.

Nic nie ma reguly bo i tak wszystko zalezy od indywidualnych zachowan danego czlowieka. W sumie mozna temat zamknac stwierdzeniem.

Trzeba uwazac na kazdego i kierowac sie zdrowym rozsadkiem ?‍♂️

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...