Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej lubię niewolnych, bo najmniej z nimi kłopotu, a jeśli się nie sprawdzą, to można zakopać takiego w kompostowniku i nikt żalu mieć nie będzie. Szkoda tylko, że to niezbyt zgodne z prawem. :(

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: czy wolny czy żonaty jest to dla nas bez znaczenia. To ode mnie i Pańcia zależy na ile pozwolimy tej trzeciej osobie się do nas zbliżyć. Szanujemy prywatność innych i tego samego oczekujemy w zamian.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele sie tutaj mowi , o ewentualnych konsekwencjach rostania, po zakonczonej relacji Kochanek-Ona(czasami Oni)

Mowicie w tym temacie, o zalozeniach i byc moze sytuacjach ktore mialy miejsce, po zakonczeniu zwiazku/relacji , w dosc urzliwy sposob i o ewentualnych "przykrosciach" , jakie jedni drugim moga robic

Troszke mnie drazni podejscie, ze z gory sie zaklada, ze to Kochanek, jest tym czarnym charakterem , ze to On jest ta swinia, ze to on jest przesladowca, niedorozwojem ktory nie potrafi sie pogodzic ze strata , ze....., ze ....., ze ........

Ale powiedzcie mi prosze, czy sam fakt znajomosci na ZK z Wami, ze sptkania z Wami podczas zlotow, ze z kazdym postem ktory tutaj pisze.......

Czy nie zdradzam czegos o sobie ?! :o 

Czyli idac w mysl tego rozumowania, kazdy z Was, jest potencjalna swinia , ktora mi moze kolo dupy zrobic i przesladowac, jesli tylko sie z nia rozstane ..... ?! 

A juz nie pomysle nawet, ze w kompsotowniku moze mnie przerobic .... :o OMG !!!!!! 

(Tarantula , obiecuje, !!!! Ja nawet nie smiem do Ciebie w statusie zagadac :(   ) 

Ale po przeczytaniu calego watku, dochodze  do sedna,

czyli do zapytania, dlaczego uwazacie , ze tylko ON = Kochanek = Samiec = ten drugi dla singielki a trzeci do pary 

Moze byc ta swinia ?! 

Dlaczego po raz kolejny, rogacze i innej masci Panowie , ktorzy sa w zwiazkach z Hot Wife , maja najwiecej gowna w rekach, do obrzucania Kochankow ? 

Dla wyjasnienia

Nie chodzi mi tutaj o to, zeby bronic jakies jednostki, ktore naduzyly zaufania i przegiely pale.

Ale uwiezcie mi, ze i my, Kochankowie, to samo mozemy powiedziec o naszych Paniach.

One tez czesto, zatracaja sie w "luznych relacjach=zwiazkach" i myli im sie spotkanie na sex, z randka.

Wiec wydaje mi sie, ze akurat pytanie, "wolny, czy w zwiazku" , jest drugorzednym 

Bardziej istotne jest, "Z KIM" ;) 

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele sie tutaj mowi , o ewentualnych konsekwencjach rostania, po zakonczonej relacji Kochanek-Ona(czasami Oni)

Mowicie w tym temacie, o zalozeniach i byc moze sytuacjach ktore mialy miejsce, po zakonczeniu zwiazku/relacji , w dosc urzliwy sposob i o ewentualnych "przykrosciach" , jakie jedni drugim moga robic

Troszke mnie drazni podejscie, ze z gory sie zaklada, ze to Kochanek, jest tym czarnym charakterem , ze to On jest ta swinia, ze to on jest przesladowca, niedorozwojem ktory nie potrafi sie pogodzic ze strata , ze....., ze ....., ze ........

Ale powiedzcie mi prosze, czy sam fakt znajomosci na ZK z Wami, ze sptkania z Wami podczas zlotow, ze z kazdym postem ktory tutaj pisze.......

Czy nie zdradzam czegos o sobie ?! :o 

Czyli idac w mysl tego rozumowania, kazdy z Was, jest potencjalna swinia , ktora mi moze kolo dupy zrobic i przesladowac, jesli tylko sie z nia rozstane ..... ?! 

A juz nie pomysle nawet, ze w kompsotowniku moze mnie przerobic .... :o OMG !!!!!! 

(Tarantula , obiecuje, !!!! Ja nawet nie smiem do Ciebie w statusie zagadac :(   ) 

Ale po przeczytaniu calego watku, dochodze  do sedna,

czyli do zapytania, dlaczego uwazacie , ze tylko ON = Kochanek = Samiec = ten drugi dla singielki a trzeci do pary 

Moze byc ta swinia ?! 

Dlaczego po raz kolejny, rogacze i innej masci Panowie , ktorzy sa w zwiazkach z Hot Wife , maja najwiecej gowna w rekach, do obrzucania Kochankow ? 

Dla wyjasnienia

Nie chodzi mi tutaj o to, zeby bronic jakies jednostki, ktore naduzyly zaufania i przegiely pale.

Ale uwiezcie mi, ze i my, Kochankowie, to samo mozemy powiedziec o naszych Paniach.

One tez czesto, zatracaja sie w "luznych relacjach=zwiazkach" i myli im sie spotkanie na sex, z randka.

Wiec wydaje mi sie, ze akurat pytanie, "wolny, czy w zwiazku" , jest drugorzednym 

Bardziej istotne jest, "Z KIM" ;)

Zgadzam się owszem, że to zależy od osoby z którą tworzony jest układ. Jednak doświadczenie jakie ma się za sobą może kierować nasze upodobania co do kochanków w jedną ze stron. Choć założenia oczywiście często mogą odbiegać od realiów i kochanek, którego szukamy może okazać się idealnym singlem. Nie chodzi tu o skreślenie kogokolwiek. Tak jak hot wife są osobami zajętymi czyli z zasady mają poukładane życie z mężem i nic im nie powinno w głowie się urodzić - jednak emocje mogą wziąć górę w każdym przypadku i to trzeba brać pod uwagę wchodząc w relację cuckold. Można zakładać że mężczyzna z ustabilizowanym życiem rodzinnym nie tak łatwo będzie w stanie z niego zrezygnować :)

Jakiego kochanka byśmy nie wybrały i tak podejmujemy ryzyko stąpania po kruchym lodzie :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego kochanka byśmy nie wybrały i tak podejmujemy ryzyko stąpania po kruchym lodzie

Dokladnie tak ;)

A zalozenia, czy singiel /ka , czy zonaty / mezatka...........

To takie same dywagacje, jak :

czy brunet /ka , czy blondyn / ka ...........

A Panow w zwiazkacj, a raczej meskich przedstawicieli z Par , upraszam o powstrzymywanie sie, przed rzuceniem nastepnej garsci gowna w strone nas

Czyli Bulli i Kochankow ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma jak to polubić i dać ostrzeżenie, pozdrawiamy.  p.s. zawsze piszemy RAZEM

polubienie - dotyczy treści merytorycznej    ostrzeżenie - dotyczy stosowania regulaminu obowiązującego na forum a nie mojej oceny persony, która je dostaje - polecam jednak lekturę regulaminu - jest on dla wszystkich i nie przewiduje w nim pisania RAZEM z konta PARY 

A ja sie nie zgadzam z Twoja sugestia i wielki "LIKE" dla IKO 

I nawet nie probuj mi wmowic, ze az tak idealnie, zgadzasz/rozumiesz sie ze swoja Ladniejsza Polowa

W to...., to nie uwierze 

Powstrzymam sie od dosadniejszych komentarzy, wiec...... ;) 

Domniemam tylko, ze piszesz Ty - czyli ON

Wiec racz nas informowac ktore z Was sie wypowiada , bo jak widze, ostrzezenie nie podzialalo 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

czyli do zapytania, dlaczego uwazacie , ze tylko ON = Kochanek = Samiec = ten drugi dla singielki a trzeci do pary  Moze byc ta swinia ?!  Dlac

też mnie to dziwi, że wiele osób zakłada, że kochanek może nababrać w życiu pary czy hw

jedyne co mi tłumaczy takie podejście to:

- faktycznie, przykre doświadczenie już przeżyte

- drzemiący w innych osobach się tak wypowiadających, potencjał do "zemsty" i niekontrolowanych własnych zachowań by dopiec kochankowi który "nie spełnił oczekiwań / źle się zachował / cokolwiek innego" - to brzmi jak takie "ocenianie po sobie" - wiem, że wkładam kolejny kij w mrowisko albo z Tobą Jaski go trzymam razem i tam sobie dłubiemy  :-D

jednakże każdy z nas może się okazać świnią, tak prawdę powiedziawszy

Jakiego kochanka byśmy nie wybrały i tak podejmujemy ryzyko stąpania po kruchym lodzie

Kochanek też. Żonaty czy nie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie nie zgadzam z Twoja sugestia i wielki "LIKE" dla IKO 

I nawet nie probuj mi wmowic, ze az tak idealnie, zgadzasz/rozumiesz sie ze swoja Ladniejsza Polowa

W to...., to nie uwierze 

Powstrzymam sie od dosadniejszych komentarzy, wiec...... ;)

Domniemam tylko, ze piszesz Ty - czyli ON

Wiec racz nas informowac ktore z Was sie wypowiada , bo jak widze, ostrzezenie nie podzialalo 

Oczywiście że zgadzamy się z mężem w sprawach które tu umieszczamy, nie podoba się to nie komentuj, nie zaglądaj, nie Twój biznes, swoje domniemania nic mnie i męża nie obchodzą. Powstrzymuj się A jak nie dasz rady to popuść. To tyle. K.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek też. Żonaty czy nie.

Oczywiście, że tak. Każdy w relacji ponosi ryzyko bez względu od roli jaką obejmuje. Odniosłam się do hotki gdyż takowy jest temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powstrzymuj się A jak nie dasz rady to popuść. To tyle. K.

Moze i daje rade, ale obstrukcji, to mozna dostac czytajac Wasze wyimaginowane zarzuty, wzgledem tego trzeciego

Wiec racz/ raczcie, dostosowac sie do zalecen i kazdy z Waszych postow , podpisywac ;)

Tak samo jak powstrzymajcie sie , od rzucania domniemanych oszczerstw, pod adresem kochankow, czyli i moim

A skoro szukacie takich wartosci jak wiernosc i szczerosc ..... , to dam Wam dobra rade 

Sprawcie sobie psa ;) 

Serio , wiem co mowie ;):P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...