Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmmmm jak by to powiedzieć - jesteście na forum o takiej tematyce ???

Wypowiadacie się w temacie poświęconym kochankom ???

Hmm, jak by to powiedzieć.... zresztą co tu gadać, wyraźnie jest napisane co nas interesuje, wystarczy zerknąć na nasz profil. I na pewno nie jest to Cuckold, o ile się też nie mylę to te forum nie jest wyłącznie cuckoldowi poświęcone.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, jak by to powiedzieć.... zresztą co tu gadać, wyraźnie jest napisane co nas interesuje, wystarczy zerknąć na nasz profil. I na pewno nie jest to Cuckold, o ile się też nie mylę to te forum nie jest wyłącznie cuckoldowi poświęcone.

A czas spędzany razem w trójkę to nie cuckold? Bo z Waszego profilu wnioski są dość proste do wyciagnięcia. Nie ma tam nic zawiłego i skomplikowanego aby przypadkowo coś nadinterpretować...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą mniejsza z tym. Facet, czy zwał bo kochankiem czy inaczej, nazewnictwo nie ma znaczenia ma być jeśli chodzi o nas przede wszystkim wolny i w odpowiednim wieku, tak to było do tej pory i ponieważ nam to odpowiada Tak pozostaje. Każdy ma swoje zasady, upodobania, preferencje bo ma do tego prawo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To personalizując ściśle pod to co macie w profilu , to nie wyobrażam sobie, by nieżonaty kochanek do celów jakie macie opisane w profilu nie ingerował w Wasze życie. Czy teraz jest ok w stosunku do Waszego profilu?

Jeśli kogoś się zaprasza do relacji to nigdy ta osoba nie jest osobą nieingerującą. A co do Waszych wymagań i preferencji nic mi do tego i tego zupełnie nie oceniam. Zwracam jedynie uwagę, na moim zdaniem niemożliwość nieingerowania kochanka w życie HW czy też pary.

Osoba niebędąca z nami w relacji owszem ze integruje na tyle na ile sobie na to pozwalamy. Natomiast osoba kolejna, mówimy tu o żonie faceta, świadomej czy nie jego poczynań podczas spotkania z nami tez mogłaby posunąć się do jakichkolwiek działań czego my nie akceptujemy i do czego nie dopuszczamy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może jestem kochankiem, ale na waszym miejscu wolałbym kogoś wolnego... no chyba, że partnerka kochanka będzie o wszystkim wiedziała. Dlaczego? Ano dlatego, że nie cierpię zdrady i okłamywania partnera.

Każdy ma własne sumienie i zasady.

Nie trzeba być strażnikiem cudzej moralności. ;)

Taki kochanek będzie prawdomówny i z zasadami, przynajmniej tego bym się spodziewał...

Uważasz, że jak ktoś nie okłamuje żony, to nie będzie okłamywał nikogo?

Czy to nie nazbyt idealistyczne? ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze napisane Zouza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet gdyby takowa kobieta pozwalała mężowi na spotkania z nami zonaty nie ma szans, kobieta zmienną jest jak wiadomo , dziś jej nie przeszkadza, jutro też nie a co jesli któregoś dnia zacznie przeszkadzać i zaczną sie problemy....? Cenimy sobie naszą intymnośc, nasza rodzinę i nie chcemy by jakiekolwiek zdesperowane osoby ingerowały w nasz zwiazek, nasz dom, nasze prywatne i zawodowe życie. A jak wiadomo kobieta zdolna jest do wszystkiego. Żonatym mowimy stanowczo ,, NIE ,,

No nas to akurat ze strony mężczyzny, singla zresztą, najwięcej nieprzyjemności spotkało.

Może i kobieta zmienną jest, za to jak facetowi coś odpali, to... ratuj się kto może. ;)

Poza tym - planujecie kochanka wprowadzić do domu, poznać z rodziną i szefem? ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie przy takim podejściu nie powinniście się w ogóle angażować w cuckold, bo jakoś sobie nie wyobrażam, by nieżonaty kochanek w żaden sposób nie ingerował w Wasz związek czy życie prywatne.

Ja doskonale sobie wyobrażam. Ba! Niejednokrotnie przetestowałam. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam kochanka singla... niby czysty układ, każdy znał swoje miejsce, relacja niby idealna, kochanek na zawołanie ze spontanicznymi spotkaniami. Relacja trwała długo, pozornie wymarzony układ - zauważyłam jednak, że zbyt zależeć mu zaczęło i chyba pomylił relację z czymś zupełnie nie zamierzonym z mojej strony. Nauczona doświadczeniem singlom mówię nie :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nas to akurat ze strony mężczyzny, singla zresztą, najwięcej nieprzyjemności spotkało.

Może i kobieta zmienną jest, za to jak facetowi coś odpali, to... ratuj się kto może. ;)

Poza tym - planujecie kochanka wprowadzić do domu, poznać z rodziną i szefem? ;)

Absolutnie nie, natomiast zdradzona, składana czy jakkolwiek by to zwał żona, partnerką kochanka sama może bardzo chcieć poznać naszych bliskich itp. Wiadomo o co chodzi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...