Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie wolni, zdradzona, zraniona kobieta o ile nie wie o preferencjach swojego męża może być nieobliczalna w konsekwencji poczynań łózkowych swojego męża, a po co nam kłopoty :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obie opcje mogą być dobre. Zarówno jedni jak i drudzy z powodu swojego statusu będa miec jakieś wady i zalety. Najlepszym wyjściem jest nieograniczanie się tylko do jednego kochanka ;)

Dokladnie...z perspektywy Kochanka najlepsza opcja jest nieograniczanie sie do jednej Hotki ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony żonaty to (przynajmniej teoretycznie) większe bezpieczeństwo, że nie zacznie "podskakiwać" ;) Raczej nie będzie ryzykował rozbicia małżeństwa. RACZEJ. Natomiast single są bardziej dyspozycyjni zazwyczaj. Nie ma problemu, by zorganizować coś na szybko, spontan, Z żonatym tak zazwyczaj się nie da.  Ale tu większe ryzyko, że się zakocha np. i będzie Was nachodził, wydzwaniał, etc.

Idealnie powiedziane, zdecydowanie stawiam na kochanka żonatego, z poukladanym i udanym życiem rodzinnym, co by nie odpaliło nic z czasem. To również daje mi poczucie bezpieczeństwa nie tylko w takiej kwestii, a to najważniejsze dla mnie. Także u mnie posiadanie żony przez kochanka to warunek niemal konieczny

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć żonaci to mniej problemów :) ale z 2 strony słabo u nich z czasem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może jestem kochankiem, ale na waszym miejscu wolałbym kogoś wolnego... no chyba, że partnerka kochanka będzie o wszystkim wiedziała.

Dlaczego? Ano dlatego, że nie cierpię zdrady i okłamywania partnera. Taki kochanek będzie prawdomówny i z zasadami, przynajmniej tego bym się spodziewał...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie wolni, zdradzona, zraniona kobieta o ile nie wie o preferencjach swojego męża może być nieobliczalna w konsekwencji poczynań łózkowych swojego męża, a po co nam kłopoty :-)

A co jeśli kobieta kochanka wie o wszystkim i niczego nie neguje? Bądź druga ewentualność - sama chce w pewnym stopniu "wymiany" partnerów? :P Na wszystko można spojrzeć z różnej perspektywy, ludzi jest bardzo wiele o różnych sytuacjach życiowych, mentalnych (człowiek z czasem dorasta i zmienia spojrzenie na rzeczywistość), charakterowym, itp. Myślę, że nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi - żonaty czy wolny? Bardziej mogło by to być praktyczne (jak wiele osób wspomniało) od konkretnych przypadków, wymagań lub po prostu ktoś jest dyskretny, świetny w łóżku, ma miła aparycję fizyczną i nadaje na podobnych falach ;)

Idealnie powiedziane, zdecydowanie stawiam na kochanka żonatego, z poukladanym i udanym życiem rodzinnym, co by nie odpaliło nic z czasem. To również daje mi poczucie bezpieczeństwa nie tylko w takiej kwestii, a to najważniejsze dla mnie. Także u mnie posiadanie żony przez kochanka to warunek niemal konieczny

Pod tym kątem mozna lekko podciągnąć plusik na konto żonatych ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co jeśli kobieta kochanka wie o wszystkim i niczego nie neguje? Bądź druga ewentualność - sama chce w pewnym stopniu

"wymiany" partnerów? :P Na wszystko można spojrzeć z różnej perspektywy, ludzi jest bardzo wiele o różnych sytuacjach życiowych, mentalnych (człowiek z czasem dorasta i zmienia spojrzenie na rzeczywistość), charakterowym, itp. Myślę, że nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi - żonaty czy wolny? Bardziej mogło by to być praktyczne (jak wiele osób wspomniało) od konkretnych przypadków, wymagań lub po prostu ktoś jest dyskretny, świetny w łóżku, ma miła aparycję fizyczną i nadaje na podobnych falach ;)

Pod tym kątem mozna lekko podciągnąć plusik na konto żonatych ;)

Jeśli chodzi o wymianę partnerów to nie ma na to żadnych szans, osobiście nie kręci mnie to, moja zona w zupełności na mnie działa i jest kobietą która absolutnie we wszystkim zaspokaja moje potrzeby wiec nie byłbym zainteresowany tego typu sytuacją. Nawet gdyby takowa kobieta pozwalała mężowi na spotkania z nami zonaty nie ma szans, kobieta zmienną jest jak wiadomo , dziś jej nie przeszkadza, jutro też nie a co jesli któregoś dnia zacznie przeszkadzać i zaczną sie problemy....? Cenimy sobie naszą intymnośc, nasza rodzinę i nie chcemy by jakiekolwiek zdesperowane osoby ingerowały w nasz zwiazek, nasz dom, nasze prywatne i zawodowe życie. A jak wiadomo kobieta zdolna jest do wszystkiego. Żonatym mowimy stanowczo ,, NIE ,,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wiadomo kobieta zdolna jest do wszystkiego. Żonatym mowimy stanowczo ,, NIE ,, 

No niestety :D Ze słyszenia wiem, że bardzo wiele związków cierpi/cierpiało przez taką nieobliczalność kobiet. Choć chyba ogólną praktyką ogólnie moim zdaniem powinno być omijanie szerokim łukiem zdesperowanych ludzi. Pewne problemy powinny zostać tam gdzie jest ich miejsce lub w ogóle nie powinny ingerować w życie innych osób :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Układ idealny:

Żonaty kochanek, jego żona wie i akceptuje jego „podboje”

Układ akceptowany:

Żonaty kochanek, jego żona nie wie, ale zachowane są wszelkie środki bezpieczeństwa w kontaktach.

Układ nieakceptowalny

Kochanek singiel: nie akceptujemy dla naszego bezpieczeństwa.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie przy takim podejściu nie powinniście się w ogóle angażować w cuckold, bo jakoś sobie nie wyobrażam, by nieżonaty kochanek w żaden sposób nie ingerował w Wasz związek czy życie prywatne.

Oczywiście, tylko kto powiedział że interesuje nas Cuckold???

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...