Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

A co do wolnego czasu to żona moze poprosić męża rogacza aby usuną się na jakiś czas z domu.

Męża może poprosić. Gorzej jeśli kochanka nie może, a raczej poprosić może, ale ten po prostu nie będzie mógł wyrwać się z domu. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolny też nie zawsze ma czas.Ja np. jako (mam nadzieję już nie dlugo ochroniarz) mogę zawsze powiedzieć w domu że mam nockę bo kolega zachorowal i wyrwać się na lewiznę.Albo iść do pracy na noc a żona niech sobie figluje.Niestety nie jestem jeszcze rogaczem i mogę sobie pomarzyć.Tyle okazji się marnuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nikt nie jest dyspozycyjny 24 h/d, przecież to oczywiste. Ale singiel do żony wracać nie musi. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się , że żonaty jest bezpieczniejszy, bardziej przewidywalny, mniejsza jest u niego możliwość skakania z kwiatka na kwiatek i przywleczenia jakiegoś choróbska... choć są odstępstwa od tego schematu.....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, tu byś bardzo z tymi kwiatkami się pomylił, bo często właśnie żonaci zachowują się jak "zerwani ze smyczy". Także pod tym względem nie ma reguły. Poza tym skąd możesz wiedzieć, czy jego żona nie "bryka"?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja  żona ma tylko żonatych kochanków a jest ich konkretnie dwóch. Nie wyobrażamy sobie wpuścić do łóżka młodego, niezobowiązanego chłopaczka, który mógłby przypadkiem mieć za długi język i wypeplać swoim kolegą o swoich podbojach! kto z kim i z czym. Żonaty na poważnie to bezpieczny kochanek, chyba, że do swojego małżeństwa podchodzi z dystansem to zmienia postać rzeczy… nie zamierzamy zmieniać ani szukać nowych kochanków. Z tymi mojej żonie jest wspaniale i niech tak pozostanie. Warte uwagi jest, że jeden z kochanków jest z nami od prawie 10 lat.  W przeciągu tego czasu miał kilka dziewczyn, jedną narzeczoną i w końcu żonę! To właśnie on jest kochankiem i rogaczem w jednej osobie, tak samo jest w moim przypadku :) On jest kochankiem mojej żony a ja jej rogaczem :) chyba lepszego układu nie można sobie wymarzyć… :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arouser to masz taki układ jak Mikael Blomkvist z Eryką (zapomniałem nazwiska) z trylogii Millenium Larssona.Kto czytał to wie o czym mówię.Ale faktycznie żonaty nie będzie skłonny do paplania i bardziej skłonny do konspiracji.Trudniej mu będzie zerwać więzy ze swoją żoną,dziećmi,majątkiem i itp.W takiej sytuacji rogacz czuje się bardziej bezpieczny i spokojny że żona go nie zostawi.Cucklod to jednak jazda po bandzie i wszelkie zabezpieczenia są mile widziane.

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zona zdecydowanie woli wolnych panów, chociaż niezbyt mlodych. Może dlatego mamy takie trudności z poznaniem odpowiednich. Kiedyś mi mówiła, że niezręcznie jej ze świadomością, że ktoś z nią zdradza woją małżonkę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Warte uwagi jest, że jeden z kochanków jest z nami od prawie 10 lat. W przeciągu tego czasu miał kilka dziewczyn, jedną narzeczoną i w końcu żonę! To właśnie on jest kochankiem i rogaczem w jednej osobie,

Jego żona wie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...