Skocz do zawartości
Jaskier

Kochanek Dla Żony Wolny Czy Żonaty?

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie chciałem zapytać o Wasze zdanie. uważacie że lepszą opcją jest kochanek wolny czy żonaty?

zapraszam do dyskusji. liczy się Wasza opinia z każdej strony. tzn zarówno jak widzą to hotki, rogacze jak i zdanie kochanków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obie opcje mogą być dobre. Zarówno jedni jak i drudzy z powodu swojego statusu będa miec jakieś wady i zalety. Najlepszym wyjściem jest nieograniczanie się tylko do jednego kochanka ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony żonaty to (przynajmniej teoretycznie) większe bezpieczeństwo, że nie zacznie "podskakiwać" ;) Raczej nie będzie ryzykował rozbicia małżeństwa. RACZEJ.

Natomiast single są bardziej dyspozycyjni zazwyczaj. Nie ma problemu, by zorganizować coś na szybko, spontan, Z żonatym tak zazwyczaj się nie da.  Ale tu większe ryzyko, że się zakocha np. i będzie Was nachodził, wydzwaniał, etc. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony żonaty to (przynajmniej teoretycznie) większe bezpieczeństwo, że nie zacznie "podskakiwać" ;) Raczej nie będzie ryzykował rozbicia małżeństwa. RACZEJ.

Natomiast single są bardziej dyspozycyjni zazwyczaj. Nie ma problemu, by zorganizować coś na szybko, spontan, Z żonatym tak zazwyczaj się nie da.  Ale tu większe ryzyko, że się zakocha np. i będzie Was nachodził, wydzwaniał, etc. 

M: Lepiej bym tego nie ujął :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale tu większe ryzyko chorobowe ;)

Gdzie większe?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt dużo przemawia za wolnym, dużo za żonatym.

na pewno jest wiele argumentów które gdzieś umknęły.

dlatego rozpocząłem tę dyskusję.

nie ulega wątpliwości że na końcowym etapie trzeba wybrać już konkretnie pod "siebie"

proszę o dalsze opinie.

za wszystkie za i przeciw bardzo dziękuję.

myślę że temat pozwoli na pewne usystematyzowanie i najwłaściwszy wybór wielu parom - jeśli wyboru dokonują na zimno ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam stałego kochanka żonatego. 

Powiem tak - najważniejsza jednak jest osobowość, która będzie Wam odpowiadała, oczywiście wygląd nie jest bez znaczenia.

No i zależy czego oczekujecie, bo jeśli np. spotkania całonocnego, to żonatemu może być trudniej się "urwać", choć też nie jest to niemożliwe.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie żonaty.Tak chyba bezpieczniej.A co do wolnego czasu to żona moze poprosić męża rogacza aby usuną się na jakiś czas z domu.Dodatkowe podniecenie dla męża,bynajmniej dla mnie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...