Skocz do zawartości
Zouza

Nagość

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, ToHoHo pisze:

Lubiewo piękne jest :)

Nie sposób się z Tobą nie zgodzić?Potwierdzam ? LA

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, MP2020 pisze:

Dla nas plaża golasów jest całkiem aseksulana, więc o podniecaniu nie ma mowy, tym bardziej, że  często w tym miejscu bywają dzieci... P. 

Są dwa rodzaje plaż dla naturystów.

1. Plaże typowo aseksualne, gdzie plażują całe rodziny.

2. Plaże seksualne, gdzie ludzie szukają podniety, flirtu, prowokacji, a nawet przypadkowego seksu w krzakach. 

Zauważyłam, że trzeba dokładnie sprawdzać na jaką plażę się trafiło.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówić to miałem na myśli pierwszy pobyt na takiej plaży.. człowiek pewnie czuł by się na początku dziwnie choć podekscytowanie . Z czasem by spowszedniało i było by tylko wygoda w opalaniu..?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Dragonfly pisze:

Są dwa rodzaje plaż dla naturystów.

1. Plaże typowo aseksualne, gdzie plażują całe rodziny.

2. Plaże seksualne, gdzie ludzie szukający podniety, flirtu, prowokacji, a nawet przypadkowego seksu w krzakach. 

Zauważyłam, że trzeba dokładnie sprawdzać na jaką plażę się trafiło.

Na każdej plaży znajdą się tacy którzy myślą że to miejsce jest idealne do seksu. Widziałem różne akcje również na plażach uznawanych za typowo rodzinne. 

10 minut temu, KarIVo pisze:

Mówić to miałem na myśli pierwszy pobyt na takiej plaży.. człowiek pewnie czuł by się na początku dziwnie choć podekscytowanie . Z czasem by spowszedniało i było by tylko wygoda w opalaniu..?

Ja tam nie czułem podekscytowania, tylko wolność. Dla mnie zdecydowanie bardziej seksualną plażą jest tekstylna. Ten to wyobraźnia pracuje na pełnych obrotach... 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Druh. pisze:

Na każdej plaży znajdą się tacy którzy myślą że to miejsce jest idealne do seksu. Widziałem różne akcje również na plażach uznawanych za typowo rodzinne. 

I chyba dlatego w minione lato wybierałam "bezludne" plaże, bo na tych uczęszczanych na których chciałam plażować, dzieci nie widziałam. Za to podejrzanie zachowujący się mężczyźni aż rzucali się w oczy. Dołączały do nas osoby, które też szukały ciszy i spokoju - nie seksualnej podniety.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: uwielbiam plaże dla nudystów, ale w Polsce to nie jest to , dlatego wolę te w obcych krajach...idziesz do baru po drinka i nic nikogo nie interesuje :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Dragonfly pisze:

Za to podejrzanie zachowujący się mężczyźni aż rzuca się w oczy. 

Tak, szczególnie ci na wydmach z reklamówką w ręku udający jaka ta natura jest piękna ?? 

Faktycznie może to przeszkadzać, ale ja już przestałem zwracać na nich uwagę.

Czasami pogonię takiego delikwenta na golasa, to pewnie wtedy myśli sobie, że jakiś szurnięty wariat go goni ??

26 minut temu, Pańcioipani. pisze:

uwielbiam plaże dla nudystów, ale w Polsce to nie jest to , dlatego wolę te w obcych krajach...

Niekoniecznie.. Bywałem, na plażach golasów w innych krajach, faktycznie trzeba przyznać, że jest większa swoboda, ale u Nas też zaczyna się to zmieniać.. Polacy zaczynają się oswajać... Nagi człowiek nie jest postrzegany jak kosmita, szczególnie widać to na saunach,pozatym świadomość też się zmienia, kolejne saunaria wprowadzają strefy nagości.. 

Ale do Niemców czy chociażby Czechów jeszcze nam daleko. 

P. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.01.2022 o 20:51, MP2020 pisze:

Tak, szczególnie ci na wydmach z reklamówką w ręku udający jaka ta natura jest piękna ?? 

Faktycznie może to przeszkadzać, ale ja już przestałem zwracać na nich uwagę.

Czasami pogonię takiego delikwenta na golasa, to pewnie wtedy myśli sobie, że jakiś szurnięty wariat go goni ??

P. 

W rzeczy samej P. Co prawda nikogo nie gonimy bo jak jesteśmy na nagiej plaży nie zwracamy uwagi na nikogo i na nic. Przy naszej plaży powstała nowa ścieżka piesza i rowerowa ale szczerze mało nas ona obchodzi. Jak chcą sobie popatrzeć to niech patrzą nie mamy z tym problemu. Przypomniała mi się śmieszna sytuacja ze Stogów w Trójmieście jak nad naszymi nagimi ciałami przeleciała motolotnia, panowie mało z niej nie wypadli jak pokazywali sobie palcami plażujących golasków ? LA

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka lubi nagość, czesto chodzi po domu, spi  zawsze nago, latem lubi po miescie bez bielizny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas termu przeprowadziłam ciekawą rozmowę z kolegą @Snajper na temat nagości. Kolega bardzo dobrze odgadł chwilę robionego zdjęcia - tuż po długim, namiętnym seksie.

Nie raz przeżyłam super seks i "po wszystkim", gdy emocje i podniecenie opadło kochanek/kochanka nagle zakrywa ciało. Nie potrafię tego zrozumieć, a staram się. 

Kto z Was wtedy dalej trwa z kochankiem/kochanką w nagości, czując się tak samo swobodnie we własnym ciele jak i w trakcie uniesienia, nie przejmując się mankamentami swego ciała ani nie bojąc się oceny spoglądającego/spoglądającej?

Mnie ubieranie się "po" zawsze martwi, bo odbieram, to jako udawanie, brak swobody, nienaturalność. Odbieram to jak cios. A może są inne pobudki tej nagłej chęci okrycia się? 

• Lubię 6
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...