Skocz do zawartości
Zouza

Nagość

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie pociag do nagości się rozwija.

Seks całkiem nago albo w seksi fatałaszkach czy innych dodatkach, zależy czy men zdąży mnie rozebrać czy nie i jak mu się w danym momencie zachce.

Nie lubię spać nago, fajna koszulka tak.

Po domu chętnie chodziłabym nago ale nie ma warunków.

Do niedawna publiczne pokazywanie się nago byłoby nie do pomyślenia, a fuj :) Ale jak wspomniałam rozwijam się. Baardzo polubiłam saunowanie a ostatnio stałam się zapaloną naturystką :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię spać nago, fajna koszulka tak.Po domu chętnie chodziłabym nago ale nie ma warunków.

a to ja podobnie mam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, tylko mi nie mów, że lubisz spać w koszulkach takich jak ja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nago jedynie w saunie i na plaży nudystów tak przeważnie mam choćby majteczki na sobie gdyż z mężem bardzo lubimy bieliznę i to nie ważne czy to podczas sexu czy tylko jak w dwójkę akurat zasiadamy przed telewizorem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, tylko mi nie mów, że lubisz spać w koszulkach takich jak ja

Nie. Ja w majtkach i w koszulce. Nago nie mam co chodzić bo by mnie zjadły komary, stąd brak warunków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam problemów z nagościa wobec mojej osoby. Jesli chodzi o manewry w sypialni to wolę bieliznę która niewiele zakrywa. to zdecydowanie pobudza moją wyobraźnię.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może w wieku nastoletnim, nagość byla partnerki była jedynym potrzebnym afrodyzjakiem. Dzisiaj uważam, że kobieta całkiem naga, nie jest tak pociągająca jak ubrana w seksowne ciuszki. Fajne majteczki czy nawet otwarty staniczek podkreślają jej seksapil i krągłości a czasem maskują niedoskonałości, ktore w początkowej fazie zabawy mogą być nie do zaakceptowania a po rozgrzewce, gdy podniecenie udzielilo się obu partnerom nie sprawiają żadnych problemów. Osobiście uwielbiam nagość, nago śpię, nago się opalam i latem ubóstwiam moja Panią gdy chodzi bez bielizny pod sukienka, spodniczka czy bluzka. Sam latem biegam w lnianych spodniach, długich lub krótkich bez gatek . Po domu, gdy nie ma corki chodzimy tylko w bieliźnie .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nagość jest fajna, 

ja czuję się wtedy wolny, uwielbiam tak spać, i jeśli tylko temperatura na to pozwala to właśnie tak śpię, lubię tak chodzić po domu, plaża nago też jest super:)

i oczywiście taka nagość, nie ma w sobie za dużo erotyzmu,

erotyzmu nadaje jakieś wdzianko, trochę zasłaniające:) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię spać nago, natomiast chodzić po domu nago już raczej nie. Moje Kochanie od pewnego czasu polubiło spanie nago i przyznała się, że będąc u Kochanka czasami chodzi po jego domu zupełnie naga, co stanowi zmianę o 180 stopni w jej zachowaniu, wcześniej należała do osób wstydzących się swojego ciała. Do łóżeczka wskakuje w zależności od nastroju Kochanka - raz zupełnie naga, raz w seksownej bieliźnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w stanie spać nago, no chyba, że zasypiam od razu po mocno wyczerpującym seksie... Inaczej za dużo stymulujących bodźców na skórze nie pozwala na sen... A co do seksu - to w ogromnym stopniu zależy od sytuacji i partnera. Seksowne stroje działają na mnie bardzo stymulująco (i jaka przyjemność w przygotowaniach ;) ... ale gdy zdarza się Kochanek, który naprawdę pragnie mojej nagości, to pojawia się nowy stopień podniecenia i doznań. Także w seksie - różnorodność :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...