Skocz do zawartości
Zouza

Nagość

Rekomendowane odpowiedzi

Siatki nie wchodziły w grę. Obawiam się, że mogłabym jakiś zawał wywołać lub parasolką (czy czymkolwiek innym) po łbie dostać. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siatki nie wchodziły w grę. Obawiam się, że mogłabym jakiś zawał wywołać lub parasolką (czy czymkolwiek innym) po łbie dostać. ;)

K: Biedactwo, gdzie Ty śpisz? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Dokładnie mam to samo, każdy wyjazd służbowy mam problem.........

A dlaczego problem? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię i tak i tak.,,nie ma reguły..

Wszystko zależy od chwili, momentu, ''szału'' ..

Jak spotkanie ''długie'' to siłą rzeczy trudniej pozostać w ubraniu.. :)

Temat ciekawy...ale jak mówię...dla mnie zależne jest to od wielu czynników

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Szymonrocwid

Uwielbiam spać nago..... szczególnie latem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Ja uważam, że kobieta w niczym nie wygląda lepiej niż w niczym :)

Ja jestem chyba najlepszym przykładem ekshibicjonizmu... mam to ponoć od dziecka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek 0qip0

w seksie nie wyobrażam sobie inaczej. ocierać się całym nagim ciałem o drugie nagie ciało. czuć pod brzuchem każde załamanie jej pięknego śliskiego od naszych soków ciała... Co innego szybki numer ale jednak wolę maksymalnie się nacieszyć, nasmakować, nawąchać i naczuć. a po wszystkim wtopić się w nią całym sobą i nie wypuścić już nigdy :-) sexy ubranie przed? jasne. ale w czasie- całkiem nago.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jednak wolę maksymalnie się nacieszyć, nasmakować, nawąchać i naczuć. a po wszystkim wtopić się w nią całym sobą i nie wypuścić już nigdy :-)

Taaak... :) 

I ja mam podobnie. Dlatego nie lubię wszelkich form i pozycji "na dystans". Oczywiście, o ile już w tym łóżku się znajdę... :blush:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W seksie nago, po domu tez lubie pochodzic tak, za to spać nago nie lubię, chyba ze okazja tego wymaga i ma mnie kto grzać :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...